Run, YOYO, RUN!

Dagen började som i zombieland. Har varit på dåligt humör i 2 dagar och vaknade upp på fel sida idag med, till råga på allt ösregnade det. Det är set now, jag blir undermedvetet påverkad av vädret. Vet inte hur vi orkar leva i Sverige där det är så grått, måste hitta ett jobb när jag växer upp som kräver att jag bor i sverige på sommarhalvåret och på varmare mark på vinterhalvåret, några tips???? Hur som haver var jag inte på bra humör och dagen var seg. Var inte taggad på träning heller, vi körde 8 st 400m. Alltså 8 varv, och mellan varje varv 200m recovery jogg, det kanske inte låter så svårt men de skulle vara SNABBA, och jag gjorde så bra ifrån mig!!!!!! Har varit glad hela eftermiddagen nu bara för att jag presterade så bra!!! När jag kom hem tog jag ÅRETS FÖRSTA DOPP I POOLEN SÅHÄR 22 MARS!!! 18.3°C i vattnet, inte värre än än en kall sommardag i Sverige! Och att det är över 20°C i luften gör allting bättre! Låg sedan och solade och NJÖT. 
Nästa plus var min favorit taco salad till middag från en mexikansk restaurang i närheten. hahha det är skönt nu när jag ängtligen efter 7 mån har börjat hitta mina favorit rätter på restaurangerna. Här är en bild på när vi var ute och gick med hundarna förra veckan: Även bra exempel på amerikaniserad jag har blivit i min vardagsklädstil, sportshorts & t-shirt samt converse, så skönt. så skönt att inte stressa över kläder. så skönt.


Kommentarer
Postat av: Ma

Härligt!! Helt rätt av dig att vara nöjd när du presterar bra! Och en lycka att slippa klädstressen, för att inte tala om så bra att ni faktiskt går ut och går med hundarna, det behöver de:) kram

2012-03-23 @ 10:15:59
Postat av: Pia

Jaaaag har också börjat klä mig så, varför ha på sig jeansshorts när man kan ha på sig sportshorts liksoom :) och vad gulligt att din mammas kommentarer är precis likadana som min mammas, hihi :)

2012-03-25 @ 04:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0