Glad skottdag!

Idag är det skottdagen! Min bildlärare protesterade, hon inte tyckte inte 29 mars var en riktig dag så vi borde få ledigt från skolan (gillar tanken!) så vi gjorde inget i hennes klass. Ledsamt nog får vi inte lämna klassrummet här i USA så jag satt och läste engelska boken A Raisin in the Sun istället som en duktig elev. Fick sedan under 4th göra ett matteprov för femte klassare som ett expriment där jag ska "representera Sverige". Svårt i början då jag är jobbigt van vid miniräknare och länge sen jag jobbade något som inte innehåller xy^z men lite ringrostig tog jag fram alla mina kunskaper om kort division och gjorde bra ifrån mig (tror jag!). Alltså det är inget stort expriment, bara några lärare på skolan som gör det för att se. Men lite jobbigt med press när man ska representera ett helt land med sina mattekunskaper hahahah. Nu har årliga försäljningen av girlscouts cookies börjat, Elise har sålt säkert över 200 boxar så köket är fullt med kakor. Min mattelärare har sitt rum fullt med kakor och elever kommer till henne titt som tätt och köper kakor som beroendebarn. Men det är kul att se hur stort det är på riktigt, de kakorna är något man hört om i Tv-serier m.m och kul att se hur de faktiskt är jättepopulära i verkligheten.
Sedan hade vi practice, jag var taggad och vi skulle springa 6 miles med backar som jag aldrig gjort förut... jag sprang fel!! Jag visste vart jag var, men jag tappade bort de andra då jag var i mitten av alla. Blev pissed för jag ville verkligen springa sträckan, det var jättefint väder och jag hade shorts på mig. Jobbar solbränna!! 
Vädret här har varit jättekonstigt de 2 senaste dagarna, det har varit i 70°F, alltså uppe i drygt 20°C. Det har varit kvavt med åskkänsla i luften och väderleksrapporterna har sagt regn och stormväder, vi var även under tornado watch idag, men inget varken regn eller åska har hänt! Och nu säger de att det har blåst bort. Men vi får väl se vad som händer här, man vet aldrig med Memphis weather!!
Denna hittade jag på http://swedishproblems.tumblr.com/ och kollade sedan upp hashtaggen på Twitter och jag kan inte låta bli att skratta!! Synd att ingen amerikan här förstår dem dock, hahha. Kramkram

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Johanna! Kan du ta en bild på kakorna eller beskriva dem? Brukar inte se på tv-serier så ofta och jag har inte något minne av några kakor!

2012-03-01 @ 07:50:38
Postat av: Clas

Hej J ! Inga små tornado-stormar som drabbade flera stater, hus, och människor . Bäst att ta sådan watch på allvar. Räcker inte med att sätta huvudet i busken. Lugnet efter stormen ger bästa känslan. Tar tillbaka vad jag sa i förra inlägget, nu var det små nyheter om Tennessee och tom Memphis over here . Hm, tvivelaktig reklam !? Det är nog bäst om du fortsätter att skriva i mera positiv anda. Hälsningar, Clas.

2012-03-01 @ 09:37:17
Postat av: Klara

Haha bästa sidan jag sett på länge! Ganska brutalt internt med svenska skämt dock. Tycker du borde försöka införa sportlov i USA, underskattat lov! När är springbreak? :)

2012-03-01 @ 12:01:19
Postat av: Pia

Ah jag läser också den boken (eller pjäsen) nu, skojjigt. Och hahaha vilken rolig sida. Saknar diig finii

2012-03-02 @ 04:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0