SUCH A RUNNER

HEJ! Det har varit fullt upp så jag har inte hunnit med att blogga men nu ska jag försöka skriva om allt som hänt. Även om jag borde sova egentligen. 

I tisdags hade vi ett Track meet at Christian Brothers High School. Det var ett större meet, och det var packat av killar & tjejer från skolor från många ställen här runtikring. Härligt att träffa så mycket folk som håller på med samma sak som en själv. Vår coach placerade de flesta av oss tjejer i både 800m och 1 mile. Min favort i är 1 mile, vilket är 1600m = 4 varv. Men det är hård tävling om de platserna i vårt lag, och i många meet kan vår coach endast placera två kandidater i racet vilket är rätt surt. Jag var nervös för 800m, då det är nästan som en sprint men man måste hålla ut i 2 varv. Vi startade med 1 mile och det gick bra, jag tycke verkligen om den! Sedan var det utdraget och försenat så vi fick vänta i minst två timmar på vårt nästa event, men vi körde drills och gjorde allt för att hålla oss varma och jag höll på att freaka ur nervositet och det var jättevarmt ute, runt 25°, stekande sol och ingen vind. (kan säga att min brunbränna är rätt rejäl vid detta laget!!) Tillslut drog iallafall racet igång och det gick såååå mycket bättre än förväntat!!! Spang 800m på 3.12s, jag hade väntat mig runt 3.30 då jag normalt inte är "middistance" så det kändes GRYMT bra, samt att jag kände att det är bara förbättring ifrån nu! Det är bästa känslan med allt, att veta att jag kan göra bättre än vad jag gjorde. Potentialen. Hela eftermiddagen var iallafall riktigt roligt med alla team mates som är så roliga och jag kan inte göra annat än att skratta. 

På onsdagen fick jag veta att jag skulle tävla på torsdag igen. Ganska köttigt med 2 meets på en vecka med en dags mellanrum. Jag blev placerad i 2 mile, vilket är 3200m = 8 varv (svår matte). Vilkeeet jag inte tycker om jättemycket, eller den är okej, jag är ganska bra på den, jag kan det där med hålla samma takt och har bra uthållighet men på sista tiden har jag börjat gilla de "kortare" sträckorna mer där man kan springa hårdare. Det som är mest frustrerande av allt är att vi blir placerade i olika event hela tiden, men det är en annan coach historia som jag inte tänker ge mig in på. 

Så idag bestod av mental peppning inför racet. Direkt efter skolan åkte jag med Milica, Aaron och Emily till tack meet:et som låg mitt ute i ingenstans. Startade iallafall hela alltet med 2 miles och det gick riktigt brrrraaaaa! Vi var runt 10 tjejer och jag kom in 3a, weho! 

Imorgon ska hela laget på en dagsutflykt till Ole Miss som är ett stort collage i Mississippi där en del ska racea. Dock ska inte jag springa, då jag sprang idag. Men jag hoppas att det blir kul! Och no worries, jag har varit i skolan med. Den är bara inte lika intressant som track. Kramkram 
WOLFPACK 4 LIFE

HIPP HIPP HURRA

Vill även uppmärksamma att idag fyller min bästavän Karin 18 år! Vi har känt varandra så länge jag minns och det är lite tråkigt att jag inte kan fira denna stora dag med henne, men jag hoppas att du har haft en MEGA SUPERDUBER JÄTTE JÄTTE JÄTTE BRA födelsedag med massvis av presenter och grattisönskningar! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! <3 <3 <3 <3 <3 


Fulsnygga

Så jag har köpt världens fulaste shorts, fast jag älskar dem och tycker att de är snygga vid detta laget. Var i lördags på jakt efter sportshorts som jag bokstavligen lever i nu för tiden. Men i affären jag var i hade de nästan inga kvar, hittade ett par svarta och sen såg jag de här shortsen. Orange mixat med olika nyanser av rosa, och jag skrattade lite för mig själv och tänkte att "gud vilka fula shorts, vem skulle vilja ha sånna??!" Så gick jag ett varv till och kom tillbaka till shortsen, denna gång tog jag hängaren i handen i brist på bätte lycka, och efter några minuter så började jag gilla dem. Hahaha eller jag vet inte om jag gillade dem, jag ville bara ha dem. Baraföratt. Men först skickade jag ett sms till Lisa som löd "are you gonna kill me if I buy a orange shorts??" men hon sa ok. Hahaha, orange är nämligen Auburn Universitys färg (och University of Tennessee) vilket är en av de största rivalerna till Alabama. Mitt nästa sms till henne löd "they're buttugly and look like something from the 70s but I bought them!" Men de har snabbt blivit mina favvo shorts, de är så glada och jag ser riktigt brun ut mot det orangea måste jag säga!! (fast det syns inte på webbcamen så döm inte) Annars är allt bra med mig! Måndag igen, nu är det bara 7 måndagar kvar i skolan. OMG


Hunger Games!

Igår kväll gick jag med Anna och såg The Hunger Gamers. Läste alla böckerna för över ett år sedan så jag ligger lite före all denna hype. Men bökerna var grymt bra så jag var exited att se filmen och jag vart riktigt imponerad!!! Filmen var riktigt bra gjord och jag tycker de fått med det viktigaste ifrån boken. Huvudkaraktären spelades av tjejen i Winter's Bone så det var ju kul. Här är två bilder från i torsdags när vi badade i poolen. 


Run, YOYO, RUN!

Dagen började som i zombieland. Har varit på dåligt humör i 2 dagar och vaknade upp på fel sida idag med, till råga på allt ösregnade det. Det är set now, jag blir undermedvetet påverkad av vädret. Vet inte hur vi orkar leva i Sverige där det är så grått, måste hitta ett jobb när jag växer upp som kräver att jag bor i sverige på sommarhalvåret och på varmare mark på vinterhalvåret, några tips???? Hur som haver var jag inte på bra humör och dagen var seg. Var inte taggad på träning heller, vi körde 8 st 400m. Alltså 8 varv, och mellan varje varv 200m recovery jogg, det kanske inte låter så svårt men de skulle vara SNABBA, och jag gjorde så bra ifrån mig!!!!!! Har varit glad hela eftermiddagen nu bara för att jag presterade så bra!!! När jag kom hem tog jag ÅRETS FÖRSTA DOPP I POOLEN SÅHÄR 22 MARS!!! 18.3°C i vattnet, inte värre än än en kall sommardag i Sverige! Och att det är över 20°C i luften gör allting bättre! Låg sedan och solade och NJÖT. 
Nästa plus var min favorit taco salad till middag från en mexikansk restaurang i närheten. hahha det är skönt nu när jag ängtligen efter 7 mån har börjat hitta mina favorit rätter på restaurangerna. Här är en bild på när vi var ute och gick med hundarna förra veckan: Även bra exempel på amerikaniserad jag har blivit i min vardagsklädstil, sportshorts & t-shirt samt converse, så skönt. så skönt att inte stressa över kläder. så skönt.


It's all bigger here

Här är ett perfekt exempel på hur allt är större i USA. Så här stora drickor går inte ens att hitta i Sverige. (Jobbigt dock att den största här är billigare än minsta skulle varit i Sverige också. Kommer inte bli kul att komma tillbaka till Sveriges SEK.) Men asså IT'S SO BIG. Kaaaanske varför över 30% är överviktiga i USA?? Det är så frustrerande att se att skälet är egentligen inte maten, utan mer okunskap. De flesta här förstår inte att de måste motionera mycket och ständigt för att hålla en bra form. Sport i High School är tufft, coacherna kör hårt med ungdomarna och alla sporter har träning 5ggr i veckan plus matcher. Men det barnen aldrig lär sig är att man måste fortsätta motionera för att ha bra HÄLSA när man inte är i säsong, och resten av livet! Därför är många riktigt vältränade i skolan, men sedan växer de upp, slutar träna och äter samma kost vilket leder till övervikt. Detta hela resonemang är en självklarhet för varenda svensk, sådant vi lär oss från dag 1 i skolan. Men flesta amerikaner härikring förstår det inte, de är inte deras fel, de har bara aldrig lärt sig det. 

Denna söta tjej är dock inte överviktig! Tiny och pigg soccerplayer. Detta är då en cherry limade som är sprite blandat med cherry limonade tror jag... Gick även att få sprite blandat med blå energidryck. Hmmmm.....

4h at Track meet med lagets alla härliga killar & tjejer - WP4L


Next stop: Sommarlov

Första dagen tillbaka efter Spring Break. Känns som att vi aldrig ens hade haft ledigt, men vi gjorde i princip ingenting på någon lektion. Klagar inte! Detta är starten på de sista 9 veckorna i skolan, så sjukt hur fort tiden går. Det är 25°C ute, tungt att springa i men skönt när man kommer hem och kan ligga en timme på baksidan och halvsova i solen. Idag togs äntligen pool överdraget av!! So I'm ready to swim this weekend!!! 

Här är lite bilder jag fick tag i från när Jag, Pia och Kelly provade balklänningar i Alabama. Älskar mitt redface från track meetet dagen innan.  


FUNFUNFUN

Igår morse åkte jag och Julia till Wolf River för att springa vår lördagsrunda som vanligt. Vi körde det blå spåret och det var så lerigt!!! Det hade ösregnat hela fredagen konstant så vi fick hoppa över vattenpölar för att ens ta oss fram. Var lerig hela benen upp när vi vara klara. Men ändå härligt att vara ute i naturen! 

Vid ett tiden åkte jag hem till Sara där jag fick byta till en grön cordova shirt och därifrån åkte vi till till Houston High School där hon skulle hjälpa killarnas baseball team. Baseball är lite som brännboll insåg jag, dock är det mer organiserat och seriöst! Sara försökte för förklara alla regler för mig men sedan kom April så då satt jag ute på läktaren med henne. Det var kul att se en match, men det är en rätt långsam sport. De gör inte så mycket liksom. Bästa var att emellanåt spelade de Country Musik i högtalarna och jag kände igen de flesta låtarna. Älskar Country.
Sara & Jag

Därefter åkte vi till Sonic och åt glass och sedan vidare till Saras hus för att hänga en stund. Vid sju tiden skjutssade hon hem mig där det fanns BBQ i mängder. Terrence & Keleka var redan här så till musik i kvällssolen körde vi spelet "would you rather" då man ställer frågor som ger två alternativ om vad man helst skulle göra. Hahaha sämsta spelet för mig då jag inte kan fatta ett beslut men det var roligt! Frågorna är helknäppa. Det var St. Patricks Day som är en irländsk högtid, så man var tvungen att ha på sig grönt och om någon inte har det får man nypa honom/henne!
Jag & Värdmamma Lisa
Värdpappa Earl, Jag & Terrence!!

Spring break!

Hejhej jag lever i virrvarr av springbreak och har tagit paus från allt och även bloggen. Det har gått i rasande fart, detta lovet, precis som allt annat här i usa. I onsdags hade jag träning 10 am, det var bara jag, Julia och Milica av tjejerna där, tillsammans med nästan alla långdistans killar ca 15 pers. Vi körde uppvärming, drills och sedan en workout och det var så VARMT. Det var 27°C, solen sken och riktigt kvavt i luften, nu ska jag inte gnälla om att det är varmt men det är tungt att springa i kan jag säga! Efteråt väntade vi på att killarna skulle bli klara och overall var det roligt! Resten av dagen låg jag ute på baksidan och solade till musik.

I torsdags pratade på Skype med födelsedags Sara i åtminstone 2 timmar! (grattis igen!!!) Runt sex, sju tiden mötte jag upp Julia för middag på Bahama Breeze. Skrattade mycket, det var roligt och jättegod mat! Beställde in mashed potatoes, fried chicken, corn & beans i buttermilk sås, så alla söder amerikaner här borde vara riktigt stolta över mig!!!

Påtal om fried chicken... igår innan jag skulle gå iväg var några familjekompisar på besök som jag inte träffat sedan i höstas då vi var och campade med dem. Men de är högljudda och oftast rätt roliga. Så jag kommer ut på terrassen och de första mamman säger till mig är "is this how america has been treating you??" och petar på min mage. innan hon ens sagt "hej"!! hahaha assååå neej jag har inte gått upp i vikt, har typ gjort plus minus noll med all träning, dock har jag fått gigantiska vader men det tror jag kommer ifrån springningen. Hhahaha oj oj, så det där kommer jag nog få höra ett tag!!!

Idag skulle jag haft träning 10 am och sen skulle Julia och Milica komma över för poolöverdraget skulle tas bort så vi skulle bada i poolen. Men när jag vaknade upp vid 8-9 var det extremt åskväder med blixtar så det vara bara att lägga huvudet ner på kudden igen. Det har varit regnigt hela dagen, men jag earl och elise tog en tur till target, fick glass ifrån cool bliss och sedan promenerade vi hundarna en stund.

ALABAMA!!

Oj så mycket som har hänt! Nu tar jag det från början. 

I fredags kväll hade vi ett "pre jamboree team bounding party" hemma hos Noah. Han bodde i ett gigantiskt fint hus. Så i princip alla långdistans killar & tjejer från chs track team var där. Vi åt först mat som alla hade med sig som knytis, och alla i laget är helt galna så det blev mycket skratt! Vi såg filmen "without limits" som handlade om Steve Prefontaine, en av Amerikas bästa distans löpare genom tiderna. Det var en riktigt inspirerade film men sedan så dör han!! I en bilolycka vid 24 års ålder, mitt i hans karriär när han håller alla världsrekord och är med i OS och överallt. Vilket depp mode det blev över hela filmen helt plötsligt!!! 

I lördags hämtade Milica upp mig vid klockan 9.30 då vi gav oss av till the Jamboree Track Meet vilket hölls en 30 minuter bort i Southwind. Först tittade vi på Julia & Prakruthi som sprang 2 miles. Därefter gick vi 4 samt Emliy och Abby till IHOP och åt lunchbrunch. Jag åt samma pannkakor som alltid som är jätte jätte goda. Sen åkte vi tillbaka för att titta på de andra som skulle springa. Det var mer folk där så vi satt uppe på läktaren samt gick runt och hejade på de som sprang! Det var soligt och en perfekt dag för ett track meet. 
Milica & Jag
Emily (halvtysk), Milica (Serbiska föräldrar), Prakruthi (Indisk), Jag (Svensk), Julia (Mexican), Abby (Halv britt) Härlig kultur blandning!!!

Vid 3.30 hämtade Earl upp mig med sin Truck och vi jammade till bra musik hela vägen ner till Alabama. Där fick jag träffa Rebecka ifrån tyskland som bor hos Gina & Byron (Lisas brors familj). Hon var jättegullig men OJ vad jag märker att hon är ny i hela den här upplevelsen. Jag tänker tillbaka på allt jag gått igenom och alla stadier i denna processen man går igenom! Märkte även att min skandinav hy inte pallade trycket av sol i 5 timmar så jag var illröd i ansiktet. Alla människor där fattade inte det så de trodde att jag rodnade för ALLTING, haha alltså jag rodnar ju hur lätt som helst men det blir liksom dubbelt upp med solbrännan också. Så jag försökte förklara men då börjar jag ju bara skratta och blir ännu rödare, så de hade rätt kul med att skämta med mig om det hela kvällen. haha amerikanare slutar aldrig att "picka" på en! Men det är härligt, deras sätt att visa att de tycker om en. Träffade även några redneck's som inte visste något om Sverige så jag fick svara på alla världens frågor! Till exempel "vad har ni för frukt i sverige?" men det var mest bara roligt och jag är van vid detta laget!! Skrattade iallfall konstant hela kvällen för de är så underbart galet roliga denna släkten. 

På söndagen gav vi oss av mot Woodstock för att lämna av mig hos Pia. Hade nog bästa bilresan någonsin dit. Väl framme vid Pia's hus bubblade jag över av excitement och jag var så GLAD att se henne igen!! Sedan åkte Earl & Elise och bodde hos Earl's mamma (lisa åkte direkt hem för att jobba) Så på söndagkvällen satt jag & pia mest bara uppe och pratade om ALLT! Vi såg även the patriot som var en lite extemt amerikansk tolkning på the civil war. 

Måndag vid lunchtid mötte vi upp två av Pia´s kompisar som går på hennes skola i Alabama. Klara från Sverige och Kari från Norge, det var jätteroligt att träffa dom för jag har hört mycket om dem! Men konstigt att prata svenska live med någon mer än Pia!!! Vi åt mexikanskt och mexikanskt mat är så god här vart man än går. Sedan hämtade Billy upp oss vilket är dreas Area Rep och han placerade även mig, dock är han inte min area rep då avståndet är för långt. Han tog oss och visade Pia's skola West Blocton High School och "the main street" och ooommmggg vad ruckligt och litet det är!! Där snackar vi småstad! Det var intressant att se! Lättare att relatera till allt Pia berättar nu! På kvällen lagade Pia's värdmamma Lasange och det var jättegott, det är nog en av sakerna jag saknar mest i matväg: hemlagad lasange!!! 
Pia & Kari
Klara & Jag
Jag & Pia vid stadens milkshake place
Jag & Pia på main street, notera bebyggelsen i bakrunden.
Idag åkte vi in till Tuscaloosa och provade balklänningar inför prom. Var roligt att få inspiration men jag köpte ingen. Sedan åt vi lunch på ett japanskt stekhus. Vid klockan två hämtade Earl upp mig med sin Truck och vi gav oss tillbaka till Memphis.

Busy Busy Busy

Imorgon är det fredag och sista skoldagen innan SPRING BREAK!!! ska blir så fruktansvärt skönt med lov! Imorgon har jag som vanligtvis träning efter skolan, sedan på kvällen har vi team bounding "pree jamboree party" hemma hos en kille ifrån laget. Först var det bara killarna som skulle ha det, men sedan bjöd de in oss långdistans tjejer också, det var ju trevligt! Så vi ska se en film om en av världsmästare i distanslöpning och tagga inför lördag. SKA BLI KUL. Sedan på lördag är det Jamboree Meet, vilket är säsongens första tävling. Fast det är ingen riktigt tävling, det är mer som en introduktion. Jag ska inte springa detta race dock, vår coach kunde bara ha 2 pers att springa i varje gren eftersom det är ett Jamboreee. Vanligtvis kan hon ha 4-5 pers. Men vi ska dit och titta såklart, så jag får skjuts med Milica och vi ska peppa de som springer. Därefter kommer Earl hämta upp mig och sedan bär det av mot sweet home ALABAMA!!! Lördagkväll spenderas hos Lisas bror då han fyller år och har firande! De har även fått en tysk utbytesstudent vid namn Rebecka här efter jul som jag inte har träffat så det ska bli roligt att träffa henne. Sedan på söndag händer det bästa, jag ska åka och BO HOS PIA i två dagar!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD! Det ska bli så roligt att träffas igen, och vi kommer ha så mycket att prata igeom trots alla de regelbundna skypesamtal vi har. Ska även bli kul att se hur hon bor då jag aldrig har varit där hon bor här. 

Så due till all this kanske det inte blir bästa bloggningen dagarna framöver, jag ska göra mitt bäsa och jag ska försöka FOTA en del! FAst jag vill inte vara den awkwarda tjejen med kameran så bara om det är tilfälle. hehe. 
MAssa kramar till alla er!!! hoppas ni har en bra vanlig kall mars vecka!!
snart snart snart snart snart snart!!

Liten hälsning

Igår hade jag en riktigt bra träning! Vi sprang ca 5 miles i kvarteret och jag spang snabbt och min coach såg det och jag var glad glad. Efteråt körde vi P90X med killarna vilket är en träningsvideo för magmusklerna. Det var köttigt!! Men jobbar man beach 12 så gör man :PPppPpPP 

Idag var det practice ACT i skolan och eftersom jag inte ska ta the ACT (ett test, som högskoleprovet) så gick jag inte till skolan. Skööööönt med sovmorgon och lazy day. Dock gick jag till practice kl 2.20 och vi hade run-off time trials. Vår coach körde hårt med oss, länge, och det var tufft & jobbigt. Sorry att jag bara skriver så mycket om Track, men det är mest det som fyller mina dagar. 

Jag har egentligen inget att säga.... eller bilder att lägga upp.... så kram till er alla!!!

Running in the sun

Igår morse fick jag med Earl att komma och springa med mig & Julia i Wolf River Trails. Åh vad glad jag är när jag får komma ut och springa i naturen igen! Saknar xc, track är inte lika roligt då vi bara springer i cirklar eller i kvarteren. Vi sprang det yellow trail som är 6 miles, ville knappt att springturen skulle ta slut för det var så härligt, och det är så vackert! Man springer några meter upp längs med floden i sandiga spår bland träd och buskar. Kan inte förklara hur det ser ut, men det är "humid subtropical climate", ska ta bild någongång! Verkligen en dold hemlighet, för är man inne i staden vid stora vägarna har man ingen aning om att det är så vacker natur.
Därefter åkte vi runt och gjorde lite ärenden, sen skypade jag med Pia i säkert 2 timmar. Det är något med gravitationen och månen eller något som gör att man kan ställa en kvast uppochned utan att den faller, det funkar tydligen inte vanligtvis men igår och idag funkar det. Jättekonstigt och vet inte vad det beror på med det var över hela Lisa's facebook så vi provade och det fungerade!

SUNNY SPRING SO LOVELY

Igår kändes det som första riktiga vår dagen. Det var drygt 25°C, solen sken och blommorna har börjat slå ut. GLÄDJE! Åh jag var så glad hela dagen, dessa vårkänslor påverkar mitt humör så omedvetet mycket. Skolan flöt på som vanligt och skrattade mer än någonsin med tjejerna i Astronomy. Torsdag = workout day så vi köttade 800m & 400m på track banan, snabba skulle de vara och det kändes. Track kommer bli tuffare än XC på det sättet att det blir varmare för varje dag, men i överigt är XC jobbigare. På kvällen hade Elise ett skådespel på sin skola och de var jätteduktiga. Jag vet inte om jag inbillar mig men jag är rätt säker på att de var mer modiga & framåt än var en svensk 3e klassare skulle vara där de flesta är blyga och rädda för att sticka ut. Skillnanden verkar vara att här lär de inte ut retorik teknink, vilket vi får lära oss i svenska skolan sen barnsben. Även om vi hatar att hålla föredag måste vi göra det, och på högstadienivå ska alla klara av det. Här i högstadiet är det bara de som naturligt har lätt att prata inför folk som klara av att hålla föredrag. För inte verkar de ha någon kunskap eller knep om HUR man ska göra, vilket var en chock för mig!!! Tillbaka till ämnet, hennes klass var jätteduktig. Till middag blev det KFC kyckling och det var jättegott. Jag börjar bli äkta southerner som hellre äter friterad kyckling än grillad, hahahaha tänka sig! 

Fick en fråga hur Girl scouts cookies såg ut, så här är bilder på dem!Denna helg har inte mycket inplanerat. Ikväll planerar jag på att vila upp mig och imorgon är planen att åkta till Wolf River och springa. Hoppas för jag älskar de löpspåren!!

Glad skottdag!

Idag är det skottdagen! Min bildlärare protesterade, hon inte tyckte inte 29 mars var en riktig dag så vi borde få ledigt från skolan (gillar tanken!) så vi gjorde inget i hennes klass. Ledsamt nog får vi inte lämna klassrummet här i USA så jag satt och läste engelska boken A Raisin in the Sun istället som en duktig elev. Fick sedan under 4th göra ett matteprov för femte klassare som ett expriment där jag ska "representera Sverige". Svårt i början då jag är jobbigt van vid miniräknare och länge sen jag jobbade något som inte innehåller xy^z men lite ringrostig tog jag fram alla mina kunskaper om kort division och gjorde bra ifrån mig (tror jag!). Alltså det är inget stort expriment, bara några lärare på skolan som gör det för att se. Men lite jobbigt med press när man ska representera ett helt land med sina mattekunskaper hahahah. Nu har årliga försäljningen av girlscouts cookies börjat, Elise har sålt säkert över 200 boxar så köket är fullt med kakor. Min mattelärare har sitt rum fullt med kakor och elever kommer till henne titt som tätt och köper kakor som beroendebarn. Men det är kul att se hur stort det är på riktigt, de kakorna är något man hört om i Tv-serier m.m och kul att se hur de faktiskt är jättepopulära i verkligheten.
Sedan hade vi practice, jag var taggad och vi skulle springa 6 miles med backar som jag aldrig gjort förut... jag sprang fel!! Jag visste vart jag var, men jag tappade bort de andra då jag var i mitten av alla. Blev pissed för jag ville verkligen springa sträckan, det var jättefint väder och jag hade shorts på mig. Jobbar solbränna!! 
Vädret här har varit jättekonstigt de 2 senaste dagarna, det har varit i 70°F, alltså uppe i drygt 20°C. Det har varit kvavt med åskkänsla i luften och väderleksrapporterna har sagt regn och stormväder, vi var även under tornado watch idag, men inget varken regn eller åska har hänt! Och nu säger de att det har blåst bort. Men vi får väl se vad som händer här, man vet aldrig med Memphis weather!!
Denna hittade jag på http://swedishproblems.tumblr.com/ och kollade sedan upp hashtaggen på Twitter och jag kan inte låta bli att skratta!! Synd att ingen amerikan här förstår dem dock, hahha. Kramkram

RSS 2.0