Mississippi

Steg upp runt 8.30 igår och följde med till Girl Shouts Thinking Day, det är som en mässa där alla trupper samlas och visar upp sina projekt de har gjort om olika länder. Elise´s trupp har gjort Sverige, så en stor planch var ihopjobbad mycket fint med bilder ifrån stockolm och sen en blid på saltlakrits med en lapp att detta är sveriges salt. hehe. Alla målade dalahästar stog fint på rad och mammorna hade duktigt jobbat ihop köttbullar med varierade sorters brunsås. Suddig bild men här är planchen, dalahästarna, vikinga hattar och en 20 kr sedel.

Runt 1 drog vi oss därifrån för att bege oss mot Mississippi. Drygt tre timmar senare och lite confusion hittade vi fram till hotellet, där var i princip hela Elise's trupp som består av ca 8 tjejer i åldrarna 7-9 år. Inte mitt paradis kanske, men hon hade roligt och det var ju poängen. Vi åt middag på ett japanskt steakhouse där de wokar i mitten framför en och det var jätte jätte gott. Luktade dock av stekos efter det!! Läste sedan en hel massa i The Help som jag håller på med nu, vilket är en jättebra bok! önskar bara att jag inte hade sett filmen 2 ggr innan. Men den är verkligen läsvärd, men om ni ska läsa den, läs på engelska!! Jag vet inte hur översättningen är, men stor poängen med boken är södern slangen som omgiver mig här (second thought, ni kommer bli galna på den men whatever) Handlar iallafall om maids i mississippi.
Söndag morgon steg vi upp 6.30 så där som om det vore måndag, lite hotellfrukost och begav oss sedan till gymmet där tävligen höll till. De var jätteduktiga, påminnde mig lite om min lilla tid i vikingarna. Elise gjorde jättebra ifrån sig iallafall!
Bild på Earl & Mig som hejarklack i matchande tröjor. 
Nu är vi tillbaka i cordova och ska snart över till Terrence & Keleka för att se Super Bowl! Det är finalen i amerikansk professional football. Jag är inte insatt i professional football, men det blir nog kul ändå!

Kommentarer
Postat av: Karin

Fin plansch! Hur fick de tag på en svensk 20-lapp? :)

2012-02-06 @ 14:40:29
Postat av: Johanna

Haha jag hade med mig i plånboken när jag reste hit. och har ju inte haft någon användning av den här...

2012-02-06 @ 22:42:02
URL: http://usajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0