Taking all the chances I get

OMG igår spelade jag indoor soccer!!! Jag har alltid varit sämst på fotboll, no joke. Jag kan klara vilken bollsport som helst rätt bra, jag har ok bollkontroll, men fotboll har aldrig varit min starka sida! Men Sara är i ju soccer, så hon har försökt övertala mig att komma och spela en match med dem, men jag ville inte komma och spela en match för det är för viktigt, så jag lovade att jag skulle komma på en träning istället. Så igår skulle jag titta på hennes match, men så blev den inställd så då övertalade hon mig att komma och spela i sista minuten! Gah, jag var så nervös!! Men det var jätteroligt! Och alla är ju snälla mot mig för jag inte har spelat förut, och alla där är så roliga och blev typ överlyckliga när jag kom och spelade med dem hahhaa. 
Efter åkte vi hem till Sara och kollade lite film, åt potatissoppa, vi tittade igenom hennes gamla yearbooks, och det var så roligt att se alla människor ifrån skolan när de var yngre! skrattade konstant hela kvällen. Himla bra. 

Alltså åka som utbytesstudent är nog det dummaste man kan göra. Lämnar ett liv, åker iväg och skapar ett till och så förväntas man åka iväg och lämna alla nya människor som har blivit viktiga för en här??!?! Hur jag än gör kommer jag aldrig någonsin kunna vara på båda ställen samtidigt. Hurting yourself right through is what this is. Men så värt det ändå, prislöst (hehe priceless) Så alla ni utbytesstudenter där ute, åk bara åk om ni är redo för det. 

lovelovelovelove

Kommentarer
Postat av: Anna

jaa fotboll! bli proffs på de så kan vi vinna mot le boys om de råkar bli fotboll nån da i sommar ;)

2012-02-13 @ 20:44:59
Postat av: jojo

hahahhaha i'll work on it!!

2012-02-13 @ 23:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0