Sweetness & gym

Idag fick jag en väldigt smickrande kommentar. Hade lunch så vi satt i foajérn som vanligt, tre tjejer äter bredvid oss så vi har pratat lite ibland med jag är inte direkt kompisar med dem men de är gulliga. Så out of nowhere säger ena "Du skulle kunna vara en Victoria Secret model!" Dom andra är jätte entusiastiska och ba "jaaaa, we talk about it ALL the time!!" hahahha så de har alltså pratat om att jag skulle kunna vara en Victoria Secret modell lite då och då utan att jag ens vart där. Jag skulle inte kunna vara VS modell, men glad blir man ju ändå för en sån kommentar! 

Idag följde jag med Earl till gymmet och körde crosstraining samt upphill löpning på bandet då det ska hjälpa bygga knäna. Kändes skönt att motionera igen men knäna är inte helt 100%. Vi får se hur det går vidare

Min käre storebror är ju i Australien nu, lite sjukt att det är 16 timmar tidskillnad mellan oss..... halva hans fredag har redan gått medan min inte ens har startat. 7 h är ju mycket, men 16 h är galet. Imorgon är det fredag igen, vad fort tiden går!!

Kommentarer
Postat av: Niklas

Klart du kan bli VS modell! Du kan bli vad du vill! Sen är väl frågan iof om de är just det man är sugen på :)

Nu ska jag sova, gonatt!

2012-02-10 @ 13:06:07
Postat av: Clas

Hej J ! Ja man får dela upp er i Aussie och Missi allt efter den lokala anknytningen. Hälsar Clas.

2012-02-10 @ 14:49:03
Postat av: Anonym

Klart du skulle kunna bli det din tönt wehoo

2012-02-11 @ 01:01:44
Postat av: Klara

Klart som tusan att du kan bli vs modell, endast vingarna som saknas! ;)

2012-02-12 @ 09:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0