Sunny life

Här är lite amerikanska bilder på mig och Julia efter vi vart på O´charley´s i söndags. Idag var det 70F (ca 20°C) och sol ute så det var rätt varmt att springa runt i korta shorts och t-shirt såhär i början av februari. Hoppas ni har det bra där borta i snön!! Jag kommer inte klara av nästa vinter i Sverige. Tack för alla fina kommentarer, jätteduktiga är ni och det motiverar mig att fortsätta skriva!

Kommentarer
Postat av: Lena

Ingen snö att tala om här inte! Det kom några flingor igår, men det är så lite att det knappast kan kallas snötäcke. Jätteskönt, men synd om dem som vill åka pulka. Nu har det blivit kallt, det har det inte varit tidigare, utan det har varit flera plusgrader hela vintern. Men nu har alltså rysskylan slagit till! Inte någon normal vinter här, alltså!

2012-02-02 @ 07:36:49
Postat av: Klara

vilken snygg outfit du har, värsta fashionistan! innan jul var det plusgrader upp mot 8 grader vilket resulterade i noll julkänsla. nu när man vill ha vår då passar det sig för Mr. Kyla att besöka Sthlm. -14° imorse INTE OK!! så njut lite åt oss stackars bleka och insnöade människor <3

2012-02-03 @ 00:43:52
Postat av: Karin

Håller helt klart med föregående talare!!! Nu har det nästan snöat i tre dagar i sträck också! inte kul!! <3

2012-02-03 @ 17:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0