Småsaker, skratt och bra race

Klockan är 11.18 och jag är så trött att jag kommer somna, men vill bara skriva ett litet inlägg. Hade en jättebra dag i skolan, skrattade mig igenom hela Astronomy med tjejerna och de är ju alltför bra. Det är klassen då vi alla vräker ur oss våra problem, stöttar varann, skämtbråkar till tusen och skrattar tills vi kiknar. Vi fyra är så olika men av något skäl funkar vi bra tillsammans. Haha, det de säger om mig är alltid "Jo, we love you. You´re like secretly mean but you get away with it just because you smile and look pretty!!!" hahaha ganska sant och rättså bra. Nija mådde inge bra så vi tog henne till sjuksjöterskans rum där hon kunde ligga på en fleecefilt med hundar på. På väggen sitter en lapp "Thanks for keeping the nurses office clean!" och så är halva rummet fyllt med kvarglömda kläder, skor och väskor. Hahahaha amerikaner i ett nötskal. De hade även announcements i högtalarna och vår vice rektor släpper kommentaren "there will not be a test ON friday". Bra att hon som educator vet var hon har grammatiken. Juste, Dr. Thompson växte upp här runt i kring och gick i samma high school med en kille som nu är modell i Stockholm! Han är bosatt där med sin svenska flickvän, de visade bilder på honom för någon cylinda reklam samt annat. Världen är bra liten!! 

Efter skolan åkte jag med i Milicas bil till vårt Track Meet. Kom dit runt tre, sprang vid sex och lämnade vid sju. De tar lång tid dessa track meets, när jag lämnade var det inte ens slut. Anna var med i bilen och hon har hört låten "Save the World" av Swedish House Mafia, så vi pumpade SHM i bilen. GANSKA BRA. Lite stelt när alla amerikaner först nu börjar lyssna på dubstep och techno... sådär väldigt mycket senare än Sverige. OneDirection (för er som inte vet; brittiskt pojkband) har precis släpt sin skiva här i USA så varenda tjej är besatta av dem, de tar även Justin Bieber med storm. Så sitter jag där som Europeé och har lyssnat på dem sedan Oktober... -.-
Tillbaka till Track tävlingen, jag körde 1600m = 1 mile. Min favorit! Och det gick jättejättebra! Sprang på 07.19, vilket är PR (personal record) med 10 sek. Och detta är endast min andra gång att springa 1 mile i ett race! Vill springa under 7.00 i slutet av säsongen, jag vet att jag kan göra det, jag måste bara får chansen att springa the mile i flera race. Det är det jobbiga med track och speciellt vår coach, hon placerar oss i olika event hela tiden! Men iallafall så var Lisa, Earl och Elise där allihop i sina Cordova Track t-shirts och hejade på, och jag var så glad så glad hela kvällen sådär som jag alltd är efter att jag gjort bra ifrån mig. 
Här är en bild från tävlingen som vart inställd förra veckan:
Raven, Julia, Jag

Kommentarer
Postat av: Tilda Larsson

haha vad säger man om inte om friday? är inte så bra på engelska;)

2012-04-13 @ 20:10:00
URL: http://tiildalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0