Funfunfun

Igår åkte vi till the the driving range (svensk översättning?) och slog golfbollar då jag jobbar på att bli famtida golfsproffs. Även om de flesta bollar knappt flög så gick det gick bättre denna gång så det kändes bra. Åt barbeque sallad till lunch som en äkta Memphis invånare som var alldeles för stor men himla god. 

Idag hämtade Diamond upp mig vid 12 snåret, jag har inte sett henne på evigheter så det var riktigt glatt att se henne igen! Hon nog den mest crazy & mest hyper tjej jag träffat. Vi åkte till gallerian där vi mötte upp hennes kompis Brendan. Det var PAINFUL att gå runt i alla affärer!!!!! Ville köpa hela Forever21 för de hade så många underbart vackertfina sommarkläder. Problemet är att jag ska få med mig 1 år av kläder & saker hem och jag har redan mer än jag behöver. Skickade iväg en låda på 20 pounds i tisdags och det lär nog bli en till, samt min resväska som kommer gå på 23 kg. Så jag måste hålla mig borta från shoppande, visst tycker man att ett litet sommarlinne inte borde göra någon skilland men "många bäckar små" som man säger!! 
Julia jobbar i gallerian med att sälja armband, så vi traskade runt i gallerian tills hon slutade då vi mötte upp med henne och Grazielle. Julia är en av världens snällaste kompisar och såndär som tar han om alla och ser till att alla är glada och hon köpte en klänning till Diamond för 30 dollar bara för att. Sedan åkte Jag, Julia & Grazielle till Gengis Grill, där båda de brukade jobba. Där tar man en egen skål och fyller upp med kött, kyckling, grönsaker & sås, sedan wokar det åt en och man får tillbehör. Mega gott! Vi träffade Cameron, Jared & Flor så satte oss och åt med dem! Trevllansglatt
Grazielle (uttalas Grichelle), Julia, Diamond, Brendan & Jag. Det är annorlunda hur avslappnat det är med bilder ex här, här kan vi samlas upp och ta en bild i spegeln allihoppa, medan i Sverige är det helt oacceptabelt om man är äldre än sjundeklassare. Alla bilder måste vara modell material och det är så mycket mer press på hur man ska vara, bilder ska verka naturliga men de är egentligen uppfixade, man ska vara unik men ändå passa in, reglera är oändliga. Sverige är ett speciellt och oförståeligt samhälle. Jag är inte en tonåring som klagar och säger att livet är skit och att tonårigar är så missförstådda för det ser jag ingen mening i, men det enda jag kan säga är att det är jävligt mycket lättare att vara tonårig i USA på alla aspekter. Ironiskt nog klagar de mer än flesta svenskar dock, dramatiska som de är. 

Förövrig har dollarn gått upp extremt! Rån är det. Den låg på drygt 6 kr när jag kom hit i augusti, så det har jag gått runt och tänkt i huvudet "och sedan lite till", men nu ligger den på 7.22!! Ble. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0