Sommar påväg

Skolan börjar lida mot sitt slut och det märks. I 4th period hade vi ingen lärare så vi fick gå till the gym, där vi fick sitta och svettas utan AC ett tag. Sedan blev vi utkastade och vart tvugna att gå till B lunch så vi gick utomhus som vanligt, men sedan blev vi inkastade därifrån med för vi får tydligen inte äta ute längre. Så vi gick tillbaka till gympasalen men där vi fick vi inte vara, så vi gick till vårt 4th period klassrum igen och väntade och sedan kom tillslut vår lärare. Så satt vi i klassrummet i 10 minuter och sen ringde klockan och då skulle vi på lunch igen, men vi hade ju redan varit på lunch, och vi hade ingenstans att vara för vi får inte vara ute och vi har inget bord i cafeterian längre samt att där vill man inte vara så vi satt i korridoren utanför klassrummet. Men det får vi ju inte egentligen, så då fick vi förklara det för alla lärare som passerade, fast de flesta brydde sig inte. Då gick jag runt och tänkte att om jag hade varit i Sverige hade jag legat i gräset i centrum nu med en glass i handen för det är vad vi brukade göra på sommarhåltimmar.
Alla stressar för att lämna in sina sista inlämningar, exams och end of course testing börjar snart och jag har noll ork att göra något skolarbete då det ändå inte tillgodoräknas för mig. Så jag gör allting lite halvhjärtat för det handlar ändå bara om att ta mig igenom dessa 3 veckor. Jag vet att nästa år kommer bli ett rent helvete när det gäller plugg så det väl nyttigt att prioritera icke-stress när det väl går. Let's not stress until I have to. 10 skoldagar. No prob.

I helgen ska jag till Pia och det ska bli megabra. Det har liksom krypit upp på mig och jag har inte insett att det var så nära som det var. Jag är redo för sommar, jätteredo.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror vi alla(hitåt åtminstone) är redo för sommar ;) När ska du flyga din väg tillbaka till Sverige? kjam :*

2012-05-04 @ 11:41:51
Postat av: Johanna

Så sant så sant! Jag åker till Sverige den 9e juni. KRAM

2012-05-11 @ 02:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0