Bye Bye to the Dirty Dova

Åååååååh vilken bra dag jag har haft!!!! 1st period hade jag Art där jag la en sista touch på min teckning som nu är klar. Lyssnade lite på musik, insöp Cordova och väntade på att klockan skulle ringa. Sedan hade jag Astronomy med Nija & Nessa där vi tog vår exam, vilken jag faktiskt kunde riktigt bra!!! Tänka sig. Så det var ju ett glatt plus! Jag åt lunch med Julia & Milica i ett klassrum och vi pratade XC och det är ledsamt att jag inte kommer vara här för nästa säsong. Därefter gick jag till Dr. Thompsons office, stötte ihop med Rektorn (Ms. Everson) inne på stora kontoret och hon gav mig en KRAM och sa att det varit roligt att ha mig här! hoho ganska cool är jag, liksom 2400 elever på skolan och jag brukar inte prata med henne alls men hon kramar mig. Väl inne på Dr. Thompsons office öppnade han Google Maps och vi tittade på mitt hus på Lidingö, vårt sommarställe i Finland fast jag kunde inte hitta Högsåra, jag tror att ön är övertäckt av ett moln... men vi såg Kimitoön och alla öar runtikring. Han blev chockad över hur mycket öar det är, jag har insett att de flesta här inte vet vad skärgård är! Jag försöker med archipelago men ingen har en aning om vad det är. Sedan visade han mig var han växte upp vilket var mitt ute på landsbyggden här i Tennessee. Hans mamma blev trött på huset som stog brev deras för att det var ruckligt, så hon köpte huset och ordnade en bulldozer att meja ned huset. Sedan blev hon trött på huset på andra sidan, så då köpte hon det & mejade ner det. Sedan köpte hon all land runtikring deras hus så att ingen skulle kunna bo intill dem. Hahahhaaha sjukaste jag hört! Men det påminner väl lite om Högsåra & ute på landet, mest land = bäst. Så kom olika lärare in på kontoret hela tiden så han fick visa & berätta historien minst tre gånger och alla skrattade högt högt. Lite senare kom Sara in efter att hon gjort klart sin matte exam.
Sedan kom Ms. Carrols in och satte sig och pratade med oss och hon var CRAZY!!! Haha, det är första gången jag pratat med henne ordentligt. Hon är lärare på skolan, är svart och ganska typisk med sina gestures, men hon är ca 55-60 så det blir så himla roligt! Hon är jättesnabb i pratet och går från det ena till det andra och utbrister "mm" "yea girl" "oh lord" hela tiden, vad svårt det är att förklara, aja. I allafall så satt vi där och så nämnde någon Sverige och så sa hon "There's supposed to be a Swedish girl at this school" och Sara goes "haha, yea, that's her!" och pekar på mig varav Ms. Harris utbrister "aaaah, oh my goooosh" hahaha. Så berättar hon att hon ska ha en svensk utbytesstudent nästa år som ska bo hos henne. Men oj vad hon inte verkade ha någon koll alls!! Hon ba "what she's only gonna stay with me for a year??" samt att hon har inte berättat för sin man ännu. Och så hade hon en bil tjejen kunde använda och allt, men så sa vi att hon kan inte köra bil här och då säger hon "nooo, i can't drive her everywhere! that's not gonna work" hahahhaha, jag & Sara var dubbelvikta av skratt. Men hon verkade ärligt ha valt en flicka redan från Sverige. Men hon har rest över hela Europa, vartannat år sedan 1990 har hon varit någonstans, så hon har varit i Paris, London, Italien & massa andra ställen. Hon är även den läraren som tar med studenter från skolan varje år på studieresa, t.ex. i år ska de åka till Rom en vecka på våren. 
Sa hejdå till alla mina lärare, fick kram av Coach Loeffler & Mrs. Crostwait osv och det är ledsamt att jag lämnar skolan. Gick ut från byggnaden med Sara & Molly och jag fick en klump i magen kunde riktigt känna att det var sista gången jag gick där och det är så konstigt & sorgset. 
Jag & Dr. Thompson (hahahahhha hans min!!)

Kom hem och bytte om till slitna jeans shorts, schoolspirit tshirt, sandaler och solglasögon på huvudet. Vid sju hämtade Sara upp mig och så åkte vi för att titta på killarnas fotbollsmatch (soccer). Satt och skrattade med alla killar & tjejer och njöt av värmen. Jag älskar sommarkvällar! Vi vann med 4-1, så nu är vi kvalificerade för regionals! Efteråt åkte vi till Sheridan's och åt glass och det var högklassigt gott. Kommer sakna alla värda glasställen här som vi inte har i Svergie!!!

Kommentarer
Postat av: ma

Yey! Mr Thompson, så roligt att få se honom på bild!!

2012-05-18 @ 08:27:14
Postat av: Bodypalace

Härligt trevligt liv det verkar vara där borta på andra sidan ;)

2012-05-18 @ 12:00:24
URL: http://bodypalace.blogspot.se
Postat av: Klara

GRATTIIIIIIIIIIS TILL SOMMARLOOOV!!!!!! :D <3 <3

2012-05-19 @ 11:37:27
Postat av: Johanna

TTTAAACKKK!!! :D :D :D

2012-05-19 @ 16:11:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0