No people, shoes & race

Igår var det ännu mindre folk i skolan. Redan när seniorsen inte är där är det mycket tommare, men igår var det AP exams som hålls på en annan plats utanför skolan så det var jättetomt i skolan!! Jag tog min Marketing Exam och är rätt säker på att jag satte ett A. Gick till Art under 4th och satt över på lunchen samt att jag hade klassen så spenderade totalt 150 min i bildsalen. Mitt projekt is coming along pretty well. Vi hade en samling i aulan för alla juniors under 7th och de pratade om seniors pictures och andra planer inför nästa år och jag ba "hej jag ska inte gå här". Vi får inte heller ha ryggsäck med oss i skolan nästa vecka, handväskan måste vara mindre än ett A4 papper och alla kommer bli tvugna att gå igenom security (tillskillnad från ca var 7e som de kör vanliga dagar). Jag antar att de vill undvika trubbel sista veckan av eleverna, vad vet jag. 

Idag spenderade jag två timmar för mig själv i gallerian, skönt att shoppa själv tycker jag. Det är lättare att koncentrera sig och få saker gjort. Införskaffade jeans shorts och en söt topp ifrån Forever21, väldigt prisvärt. Lyckades även ÄNTLIGEN hitta mina Toms shoes. Har letat en evighet efter dessa exakta skor!! De är jättepopulära här, enligt mig är det egentligen ganska fula, men av nått skäl vill jag ha dem. Och så hittade jag dem i denna vita virkade modell och de tycke jag var söta men de har varit slutsålda i size 8 överallt!! Har ringt runt och letat, tittat internet och kämpat. Hade gett upp men så idag på lyckoträff hittade jag dom! Tjoho! 
Sedan följde jag med och tittade på Elise's fotbollsmatch i regnet. Väl hemma skypade jag en stund med Pia ochsedan ikväll har det bjudits på crabclaws till middag, det är NASCAR race på tv och min förare Kasey Kahne gör bra ifrån sig så jag ska gå och heja på honom nu. Kramkram

Kommentarer
Postat av: Klara

Jag tycker dom var jetefina, blir supersnyggt till jeansshorts och bruna ben :)

2012-05-14 @ 14:41:31
Postat av: johannie

tackkk klara hehe det var lite så jag tänkte snyggo ;)<3

2012-05-15 @ 01:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0