I ate you

För 2 år sedan åkte jag i Florida med familjen, vi åkte till Everglades som är ett gigantiskt naturreservat. Där vi vi se alligatorer, och de hade även en alligator farm. De tog hand om alligatorer som de upphittat utomhus, ex i folks pooler. De hade en liten show där en kille visade hur man hanterar en alligator. De springer fortare än människor rakt fram, men deras ögon kan inte se åt sidorna så ifall man blir jagad av en alligator ska man springa sick-sack. Här bild från showen:

I ate you.

I fredagskväll hjälpte jag Earl med alligatorn. Vi dissikerade den kan man väl säga. Det var gross, dock var jag förvånad hur opåverkad jag var. Jag brukar inte ens vilja se rått ko/gris kött. Men detta var rätt roligt, vi var tvugna att skära bort allt fett och det tog 2 timmar.

På lördagen kom massa folk hit för det är pre-memorial day. De vuxna went crazy och gjorde volter från dykbrädan. Det var en typisk hang-out som de brukar vara här, kan inte riktigt beskriva så tänker inte försöka. Laddar upp lite bilder istället! Men som slutsats, alligatorn var MEGA GOD! Jag har bara ätit friterad förut, men denna var grillad och daaaaaaaaaang vad goottttttt det blev!!!

Keleka och hennes son

Keleka & Terrence (Lisa & Earl's närmaste vänner här som vi hänger mycket med)

Alla älskade the gator!! We tore it UP!

Värdpapa Earl & Jag


Kommentarer
Postat av: Tilda Larsson

Ååh jag har också varit i everglades! Ascoolt :)

2012-05-28 @ 16:20:20
URL: http://tiildalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0