SUCH A RUNNER

HEJ! Det har varit fullt upp så jag har inte hunnit med att blogga men nu ska jag försöka skriva om allt som hänt. Även om jag borde sova egentligen. 

I tisdags hade vi ett Track meet at Christian Brothers High School. Det var ett större meet, och det var packat av killar & tjejer från skolor från många ställen här runtikring. Härligt att träffa så mycket folk som håller på med samma sak som en själv. Vår coach placerade de flesta av oss tjejer i både 800m och 1 mile. Min favort i är 1 mile, vilket är 1600m = 4 varv. Men det är hård tävling om de platserna i vårt lag, och i många meet kan vår coach endast placera två kandidater i racet vilket är rätt surt. Jag var nervös för 800m, då det är nästan som en sprint men man måste hålla ut i 2 varv. Vi startade med 1 mile och det gick bra, jag tycke verkligen om den! Sedan var det utdraget och försenat så vi fick vänta i minst två timmar på vårt nästa event, men vi körde drills och gjorde allt för att hålla oss varma och jag höll på att freaka ur nervositet och det var jättevarmt ute, runt 25°, stekande sol och ingen vind. (kan säga att min brunbränna är rätt rejäl vid detta laget!!) Tillslut drog iallafall racet igång och det gick såååå mycket bättre än förväntat!!! Spang 800m på 3.12s, jag hade väntat mig runt 3.30 då jag normalt inte är "middistance" så det kändes GRYMT bra, samt att jag kände att det är bara förbättring ifrån nu! Det är bästa känslan med allt, att veta att jag kan göra bättre än vad jag gjorde. Potentialen. Hela eftermiddagen var iallafall riktigt roligt med alla team mates som är så roliga och jag kan inte göra annat än att skratta. 

På onsdagen fick jag veta att jag skulle tävla på torsdag igen. Ganska köttigt med 2 meets på en vecka med en dags mellanrum. Jag blev placerad i 2 mile, vilket är 3200m = 8 varv (svår matte). Vilkeeet jag inte tycker om jättemycket, eller den är okej, jag är ganska bra på den, jag kan det där med hålla samma takt och har bra uthållighet men på sista tiden har jag börjat gilla de "kortare" sträckorna mer där man kan springa hårdare. Det som är mest frustrerande av allt är att vi blir placerade i olika event hela tiden, men det är en annan coach historia som jag inte tänker ge mig in på. 

Så idag bestod av mental peppning inför racet. Direkt efter skolan åkte jag med Milica, Aaron och Emily till tack meet:et som låg mitt ute i ingenstans. Startade iallafall hela alltet med 2 miles och det gick riktigt brrrraaaaa! Vi var runt 10 tjejer och jag kom in 3a, weho! 

Imorgon ska hela laget på en dagsutflykt till Ole Miss som är ett stort collage i Mississippi där en del ska racea. Dock ska inte jag springa, då jag sprang idag. Men jag hoppas att det blir kul! Och no worries, jag har varit i skolan med. Den är bara inte lika intressant som track. Kramkram 
WOLFPACK 4 LIFE

Kommentarer
Postat av: Farmor

Oj vad duktig du är Johanna, du kan verkligen vara

stolt över dig själv. TOPPEN.

2012-03-30 @ 14:28:35
Postat av: Farmor

Så duktig du är, så roligt ni har. TOPPEN.

2012-03-30 @ 15:04:06
Postat av: Klara

söt och solbränd Johanna :) :) :)

2012-03-30 @ 18:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0