It's all bigger here

Här är ett perfekt exempel på hur allt är större i USA. Så här stora drickor går inte ens att hitta i Sverige. (Jobbigt dock att den största här är billigare än minsta skulle varit i Sverige också. Kommer inte bli kul att komma tillbaka till Sveriges SEK.) Men asså IT'S SO BIG. Kaaaanske varför över 30% är överviktiga i USA?? Det är så frustrerande att se att skälet är egentligen inte maten, utan mer okunskap. De flesta här förstår inte att de måste motionera mycket och ständigt för att hålla en bra form. Sport i High School är tufft, coacherna kör hårt med ungdomarna och alla sporter har träning 5ggr i veckan plus matcher. Men det barnen aldrig lär sig är att man måste fortsätta motionera för att ha bra HÄLSA när man inte är i säsong, och resten av livet! Därför är många riktigt vältränade i skolan, men sedan växer de upp, slutar träna och äter samma kost vilket leder till övervikt. Detta hela resonemang är en självklarhet för varenda svensk, sådant vi lär oss från dag 1 i skolan. Men flesta amerikaner härikring förstår det inte, de är inte deras fel, de har bara aldrig lärt sig det. 

Denna söta tjej är dock inte överviktig! Tiny och pigg soccerplayer. Detta är då en cherry limade som är sprite blandat med cherry limonade tror jag... Gick även att få sprite blandat med blå energidryck. Hmmmm.....

Kommentarer
Postat av: Piaaaa

Jag har hört att siffran ligger på över 60 % överviktiga ;)

2012-03-25 @ 04:39:07
Postat av: Piaaaa

Jag har hört att siffran ligger på över 60%... ;)

2012-03-25 @ 04:40:37
Postat av: Piaaaa

Men palla lagget... höhö

2012-03-25 @ 04:41:29
Postat av: johanna

jag kollade statistik på internet och hittade att overall är det 35% i USA, men sen är det olika i olika stater. mississippi är tjockast, grannstat 30 min bort tjoho!

2012-03-25 @ 06:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0