ALABAMA!!

Oj så mycket som har hänt! Nu tar jag det från början. 

I fredags kväll hade vi ett "pre jamboree team bounding party" hemma hos Noah. Han bodde i ett gigantiskt fint hus. Så i princip alla långdistans killar & tjejer från chs track team var där. Vi åt först mat som alla hade med sig som knytis, och alla i laget är helt galna så det blev mycket skratt! Vi såg filmen "without limits" som handlade om Steve Prefontaine, en av Amerikas bästa distans löpare genom tiderna. Det var en riktigt inspirerade film men sedan så dör han!! I en bilolycka vid 24 års ålder, mitt i hans karriär när han håller alla världsrekord och är med i OS och överallt. Vilket depp mode det blev över hela filmen helt plötsligt!!! 

I lördags hämtade Milica upp mig vid klockan 9.30 då vi gav oss av till the Jamboree Track Meet vilket hölls en 30 minuter bort i Southwind. Först tittade vi på Julia & Prakruthi som sprang 2 miles. Därefter gick vi 4 samt Emliy och Abby till IHOP och åt lunchbrunch. Jag åt samma pannkakor som alltid som är jätte jätte goda. Sen åkte vi tillbaka för att titta på de andra som skulle springa. Det var mer folk där så vi satt uppe på läktaren samt gick runt och hejade på de som sprang! Det var soligt och en perfekt dag för ett track meet. 
Milica & Jag
Emily (halvtysk), Milica (Serbiska föräldrar), Prakruthi (Indisk), Jag (Svensk), Julia (Mexican), Abby (Halv britt) Härlig kultur blandning!!!

Vid 3.30 hämtade Earl upp mig med sin Truck och vi jammade till bra musik hela vägen ner till Alabama. Där fick jag träffa Rebecka ifrån tyskland som bor hos Gina & Byron (Lisas brors familj). Hon var jättegullig men OJ vad jag märker att hon är ny i hela den här upplevelsen. Jag tänker tillbaka på allt jag gått igenom och alla stadier i denna processen man går igenom! Märkte även att min skandinav hy inte pallade trycket av sol i 5 timmar så jag var illröd i ansiktet. Alla människor där fattade inte det så de trodde att jag rodnade för ALLTING, haha alltså jag rodnar ju hur lätt som helst men det blir liksom dubbelt upp med solbrännan också. Så jag försökte förklara men då börjar jag ju bara skratta och blir ännu rödare, så de hade rätt kul med att skämta med mig om det hela kvällen. haha amerikanare slutar aldrig att "picka" på en! Men det är härligt, deras sätt att visa att de tycker om en. Träffade även några redneck's som inte visste något om Sverige så jag fick svara på alla världens frågor! Till exempel "vad har ni för frukt i sverige?" men det var mest bara roligt och jag är van vid detta laget!! Skrattade iallfall konstant hela kvällen för de är så underbart galet roliga denna släkten. 

På söndagen gav vi oss av mot Woodstock för att lämna av mig hos Pia. Hade nog bästa bilresan någonsin dit. Väl framme vid Pia's hus bubblade jag över av excitement och jag var så GLAD att se henne igen!! Sedan åkte Earl & Elise och bodde hos Earl's mamma (lisa åkte direkt hem för att jobba) Så på söndagkvällen satt jag & pia mest bara uppe och pratade om ALLT! Vi såg även the patriot som var en lite extemt amerikansk tolkning på the civil war. 

Måndag vid lunchtid mötte vi upp två av Pia´s kompisar som går på hennes skola i Alabama. Klara från Sverige och Kari från Norge, det var jätteroligt att träffa dom för jag har hört mycket om dem! Men konstigt att prata svenska live med någon mer än Pia!!! Vi åt mexikanskt och mexikanskt mat är så god här vart man än går. Sedan hämtade Billy upp oss vilket är dreas Area Rep och han placerade även mig, dock är han inte min area rep då avståndet är för långt. Han tog oss och visade Pia's skola West Blocton High School och "the main street" och ooommmggg vad ruckligt och litet det är!! Där snackar vi småstad! Det var intressant att se! Lättare att relatera till allt Pia berättar nu! På kvällen lagade Pia's värdmamma Lasange och det var jättegott, det är nog en av sakerna jag saknar mest i matväg: hemlagad lasange!!! 
Pia & Kari
Klara & Jag
Jag & Pia vid stadens milkshake place
Jag & Pia på main street, notera bebyggelsen i bakrunden.
Idag åkte vi in till Tuscaloosa och provade balklänningar inför prom. Var roligt att få inspiration men jag köpte ingen. Sedan åt vi lunch på ett japanskt stekhus. Vid klockan två hämtade Earl upp mig med sin Truck och vi gav oss tillbaka till Memphis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0