Spring break!

Hejhej jag lever i virrvarr av springbreak och har tagit paus från allt och även bloggen. Det har gått i rasande fart, detta lovet, precis som allt annat här i usa. I onsdags hade jag träning 10 am, det var bara jag, Julia och Milica av tjejerna där, tillsammans med nästan alla långdistans killar ca 15 pers. Vi körde uppvärming, drills och sedan en workout och det var så VARMT. Det var 27°C, solen sken och riktigt kvavt i luften, nu ska jag inte gnälla om att det är varmt men det är tungt att springa i kan jag säga! Efteråt väntade vi på att killarna skulle bli klara och overall var det roligt! Resten av dagen låg jag ute på baksidan och solade till musik.

I torsdags pratade på Skype med födelsedags Sara i åtminstone 2 timmar! (grattis igen!!!) Runt sex, sju tiden mötte jag upp Julia för middag på Bahama Breeze. Skrattade mycket, det var roligt och jättegod mat! Beställde in mashed potatoes, fried chicken, corn & beans i buttermilk sås, så alla söder amerikaner här borde vara riktigt stolta över mig!!!

Påtal om fried chicken... igår innan jag skulle gå iväg var några familjekompisar på besök som jag inte träffat sedan i höstas då vi var och campade med dem. Men de är högljudda och oftast rätt roliga. Så jag kommer ut på terrassen och de första mamman säger till mig är "is this how america has been treating you??" och petar på min mage. innan hon ens sagt "hej"!! hahaha assååå neej jag har inte gått upp i vikt, har typ gjort plus minus noll med all träning, dock har jag fått gigantiska vader men det tror jag kommer ifrån springningen. Hhahaha oj oj, så det där kommer jag nog få höra ett tag!!!

Idag skulle jag haft träning 10 am och sen skulle Julia och Milica komma över för poolöverdraget skulle tas bort så vi skulle bada i poolen. Men när jag vaknade upp vid 8-9 var det extremt åskväder med blixtar så det vara bara att lägga huvudet ner på kudden igen. Det har varit regnigt hela dagen, men jag earl och elise tog en tur till target, fick glass ifrån cool bliss och sedan promenerade vi hundarna en stund.

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Johanna! Är det nån annan än du som solar där? Infödingarna alltså. Eller är de så vana vid solen att de går in i stället?

2012-03-17 @ 08:08:57
Postat av: Johanna

Hej Lena! De flesta här sitter inne i sina air conditionerade hus under varma sommarperioden!! Sällan man ser någon SOLA, iallafall inte på det sättet som vi svenskar pressar.

2012-03-18 @ 06:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0