FUNFUNFUN

Igår morse åkte jag och Julia till Wolf River för att springa vår lördagsrunda som vanligt. Vi körde det blå spåret och det var så lerigt!!! Det hade ösregnat hela fredagen konstant så vi fick hoppa över vattenpölar för att ens ta oss fram. Var lerig hela benen upp när vi vara klara. Men ändå härligt att vara ute i naturen! 

Vid ett tiden åkte jag hem till Sara där jag fick byta till en grön cordova shirt och därifrån åkte vi till till Houston High School där hon skulle hjälpa killarnas baseball team. Baseball är lite som brännboll insåg jag, dock är det mer organiserat och seriöst! Sara försökte för förklara alla regler för mig men sedan kom April så då satt jag ute på läktaren med henne. Det var kul att se en match, men det är en rätt långsam sport. De gör inte så mycket liksom. Bästa var att emellanåt spelade de Country Musik i högtalarna och jag kände igen de flesta låtarna. Älskar Country.
Sara & Jag

Därefter åkte vi till Sonic och åt glass och sedan vidare till Saras hus för att hänga en stund. Vid sju tiden skjutssade hon hem mig där det fanns BBQ i mängder. Terrence & Keleka var redan här så till musik i kvällssolen körde vi spelet "would you rather" då man ställer frågor som ger två alternativ om vad man helst skulle göra. Hahaha sämsta spelet för mig då jag inte kan fatta ett beslut men det var roligt! Frågorna är helknäppa. Det var St. Patricks Day som är en irländsk högtid, så man var tvungen att ha på sig grönt och om någon inte har det får man nypa honom/henne!
Jag & Värdmamma Lisa
Värdpappa Earl, Jag & Terrence!!

Kommentarer
Postat av: Ma

Härligt, du ser ut att vara i toppform! Jamen det var väl ett jättebra spel för dig att öva på:)

2012-03-19 @ 15:11:25
Postat av: Farmor

Vem var det som tog beslut om att åka till USA på

ett år? Kanske Johanna? Du kan visst. Kram.

2012-03-19 @ 15:24:08
Postat av: johanna

Farmor!! Vad roligt att du har lärt dig att kommentera! och haha, joo, det har du väl rätt i iochförsig. Kram!

2012-03-20 @ 00:57:58
Postat av: Karin

Hahaha Johanna det är inte lätt att ha beslutsångest! Men du är väldigt söt på bilderna iaf!! <3

2012-03-20 @ 15:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0