Busy Busy Busy

Imorgon är det fredag och sista skoldagen innan SPRING BREAK!!! ska blir så fruktansvärt skönt med lov! Imorgon har jag som vanligtvis träning efter skolan, sedan på kvällen har vi team bounding "pree jamboree party" hemma hos en kille ifrån laget. Först var det bara killarna som skulle ha det, men sedan bjöd de in oss långdistans tjejer också, det var ju trevligt! Så vi ska se en film om en av världsmästare i distanslöpning och tagga inför lördag. SKA BLI KUL. Sedan på lördag är det Jamboree Meet, vilket är säsongens första tävling. Fast det är ingen riktigt tävling, det är mer som en introduktion. Jag ska inte springa detta race dock, vår coach kunde bara ha 2 pers att springa i varje gren eftersom det är ett Jamboreee. Vanligtvis kan hon ha 4-5 pers. Men vi ska dit och titta såklart, så jag får skjuts med Milica och vi ska peppa de som springer. Därefter kommer Earl hämta upp mig och sedan bär det av mot sweet home ALABAMA!!! Lördagkväll spenderas hos Lisas bror då han fyller år och har firande! De har även fått en tysk utbytesstudent vid namn Rebecka här efter jul som jag inte har träffat så det ska bli roligt att träffa henne. Sedan på söndag händer det bästa, jag ska åka och BO HOS PIA i två dagar!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD! Det ska bli så roligt att träffas igen, och vi kommer ha så mycket att prata igeom trots alla de regelbundna skypesamtal vi har. Ska även bli kul att se hur hon bor då jag aldrig har varit där hon bor här. 

Så due till all this kanske det inte blir bästa bloggningen dagarna framöver, jag ska göra mitt bäsa och jag ska försöka FOTA en del! FAst jag vill inte vara den awkwarda tjejen med kameran så bara om det är tilfälle. hehe. 
MAssa kramar till alla er!!! hoppas ni har en bra vanlig kall mars vecka!!
snart snart snart snart snart snart!!

Kommentarer
Postat av: Ma

Ha det så bra i Alabama!! Hälsa Pia. Kram

2012-03-09 @ 16:49:49
Postat av: Puss in Boots

Charmigt haaha

2012-03-12 @ 00:51:35
Postat av: Clas

Hej J ! Va fint att du turistar omkring där i södern. Sakta men säkert impregneras du av sydstatscharmen. Dom ränderna går aldrig ur. Men det vet du ju redan. Trots att Alabama är en av Floridas grannar så har jag aldrig varit där. Ur min synvinkel rör du dig i hemlisstater typ Alabama, Tennessee och så. Ta med dig hem , det är Sverige you know, en Tennessee-miniatyrflagga som minne. Hej så länge, Clas.

2012-03-12 @ 10:17:22
Postat av: Johanna

Hon hälsar tillbaka!! Haha, clas vilka trevliga tankar. Jag ska absolut hitta en tennessee flagga och ta med mig hem, dock har jag redan fullt av Alabama kläder och föremål!

2012-03-13 @ 02:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0