Lovin' this summerlife!!!

Gillade ni mitt videoinlägg??? Lite feedback!! (Tack Pappa & Sara som kommenterade)

Jag har haft en suuuuuupeeer BRAAAA dag!!! Har skrattat så mycket så mycket. Milica hämtade upp mig på förmiddagen då vi åkte till Walmart för att köpa tie-dye kit. Vi snurrade runt där med en stor vagn och försökte hitta allt vi skulle ha. Ibland är det värt med alla gigantiska varuhus så som Walmart då de har ALLT och det är billigt, men det tar lång tid för det är stort och det är livsfarligt för man kan bränna upp massa pengar på småsaker för att allt verkar så billigt separat. Jag saknar lite att man kan svänga in en snabbis på Vivo eller H&M om man behöver något snabbt. Men iallafall, vi lyckades hitta tie-dye kittet och t-shirts. Jag köpte en otterbox som är ett tjockare iphone skal som skyddar bra, och min kompis smällde nästan av till priset 34 dollar. Hon sa "har du så mycket pengar med dig??" och så sa jag att jaaa jag har kreditkort och hon ba vaaa, vilket är lite intressant för den reaktionen för jag ofta när folk hör att jag har kredikort. De tror alltså att jag får pengar skickat i kuvert från Sverige.... ja men det känns ju säkert.... men så använder de ju fortfarande checkar här i USA. SÅ INEFFEKTIVT att jag vill svimma. Men de hela slutade senare med att jag ska återlämmna Otterboxen för den var fel och jag fick earls gamla istället. Tjoho! 

Därefter åkte vi hem till Julia där hon, Yuli & Grazielle satt och åt jordgubbar i trädgården. Mumsigt! Det bjöds även på äkta Mexikansk mat som var så god. Vet inte hur jag ska klara mig utan mexikansk mat i Sverige!! Grazielle är Fillipino, Milica är serb, Yuli är mexican och jag är svensk så vi bestämde oss för att tillsammans hålla ett samtal på vårat eget språk. Åh vad vi skrattade! Helt underbart att ha mixen av fyra språk och försöka prata om något. Julia filmade hela alltet så jag ska försöka få tag i filmen. 

Därefter gjorde vi våra tie-dye tröjor. Det är alltså att man färgar tröjor med färg och så korvar man i ihop de så att det blir mönster. Inte stort i Sverige troligen för att det är rätt fult. Men stort här! Lite hippie style i guess. Eller mest bara avslappnat. De måste torka övernatt så vi får se hur de blev senare! 

Senare åke Jag, Julia & Miliica till the fair, som är ett tillfälligt tivoli här i Cordova. Vi åkte alla olika attraktioner tills vi blev smått illamående. Vi traskade sedan över parkeringsplatsen till gallerian för att Julias kompis Jared ville att hon skulle göra ett armband till honom då det är det hon jobbar med där. Så gjorde hon ett till mig med som jag kan ta med mig till Sverige! Det är rött och med glittriga bokstäver står det YOYO med en panda i mitten då det är Julias favoritdjur. Jättegulligt. Det är sånna där armand som var jättepopulära här när jag gick i mellanstadiet. Tar en bild imorgon och lägger upp! 

Kom hem vid halv elva och nu ska jag dra mig till sömns. Lyckades samla ihop bilder idag så slänger upp dem!


Kommentarer
Postat av: Karin

Nu har jag också kommenterat ditt videoinlägg! :) Du får försöka införa tie-dye-tröjor till Svergie så det blir modernt! :D

2012-06-02 @ 19:34:16
Postat av: Tilda Larsson

videoinlägget var jättebra!

2012-06-03 @ 17:13:06
URL: http://tiildalarsson.blogg.se/
Postat av: Klara

Åh vad underbart med sommarlov!! Låter som om du njuter maximalt! Måste bara tillägga att Vivo inte existerar längre. Alla butiker blev uppköpta av Coop så nu slipper jag de gigantiska oranga(!) pikétröjorna och glider runt i nya snygga arbetskläder! Välkommen till Coop Superstore ;)

2012-06-04 @ 16:06:38
Postat av: johanna

Hhaahaha, okej, jag saknar att inte kunna svänga in en snabbis på COOP superstore! & Soft med nya arbetskläder!!

2012-06-04 @ 19:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0