To go back

Sitter på flygplatsen i New York nu, har 4 h att slå ihjäl, så lite blogging får det bli. 

I torsdags kväll gick jag på Yuli's födelsedagsmiddag, hon fyllde 18 år och hade middag för 15-20 pers på Bahama Breeze som är en restaurang. Det var trevligt. Gav hejdå kramar till alla och sedan kom det värsta, jag tvingades att säga hejdå till Julia. Hon är en av mina närmaste vänner här, kanske den närmsta, och hon är en sån otroligt bra & gullig tjej. Så det var tufft & tårar. Hon gjorde mig en fotoalbum fyllt med bilder av oss från året, bland det finaste jag sett. Sedan hämtade Terrence upp mig och vi åkte till vårt hus där han var över med Keleka & barnen för att hänga en sista gång & säga hejdå till mig. Vi satt ute på altanen som så många gånger förut och pratade & skrattade till country musik i bakgrunden. De gav mig kramar och det var alltför många hejdån på en dag.

I fredags (igår) steg jag upp vid åtta för att packa. Hade små börjat lite men jag är en procrastinator big time och jobbar bättre under press så packade ihop allt sista dagen. Fyllde en box som vi skippade iväg, 22 pounds. Mitt rum var en sorglig syn, helt tomt. Sara kom över för att säga hejdå med. Hon gav mig en scrapbook med bilder från mitt år här, urfint! Vi drog oss för att säga hejdå men tillslut rullade hon iväg i bilen, det var tårar blandat med skratt. Mest skratt, vilket var skönt. Jag kommer sakna den tjejen, hon också en av mina närmaste vänner här.

Därefter åkte vi till Corky's som är ett BBQ ställe, dock åt vi alla Catfish. Vilket är friterad vit fisk, så så så så gott. Serverades med hushpuppies och coleslaw. Åkte tillbaka till huset, hängde vid poolen men det slutade med ett vattenkrig som jag & elise definitivt vann. Vi spelade Rock Band på kvällen, jag valde alla country sånger jag såg. Drog mig för att gå till sängs, stannade uppe och pratade vilket var värt. YOLO. Somnade lite efter två, så lyckades klämma in 2 timmars sömn innan vi steg upp vid 4.00 för att åka till flygplatsen.

Hårda kramar & många tårar, jobbigaste hejdå:et av de alla var självklart till familjen. Men jag kommer tillbaka en dag, I'm sure of it. Gick till security och var en förvirrad röra, glömde lägga upp datorn, visade fel biljett etc. Farborn vid metall detektorerna sa "Why you crying for honey? Stop those tears!" and I was like "I can't" men log ändå. Älskar amerikanare. Känslorna som följer efter det går inte att förklara, är så förvirrad i vad jag ska känna. Det gör ont att lämna familjen & alla i USA, men jag är ändå så excited att få träffa familjen & alla vänner i Sverige igen! 

Flygresorna hit gick bra, nu sitter jag i gaten i New York. Det har varit rätt tomt senaste timmen, men lite fler folk börjar droppa in. Tror att jag skådar lite utbytesstudenter, men helt ärligt orkar jag inte gå fram och vara social just nu. Men kanske senare, för jag är rätt uttråkad. Att jag är Sverige om några timmar är overkligt dock. Som allt annat.

Kommentarer
Postat av: Ma

2012-06-09 @ 20:45:29
Postat av: Anonym

Vi ses snart!

2012-06-09 @ 20:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0