Track & Teachers

Denna track is wearing me out. Idag ösregnade det ute, och vi pratar inget mesregn här inte. Det ÖSTE ned, så jag & julia hoppades glatt på att köra en work out video inomhus. Men nej, de skickade ut oss i regnet. Och till råga på allt så var det en work out day, så vi körde 400m by 5 times i 90% kraft med 200m jogg recovery emellan. 15 varv blir det. Regnet piskade i ansiktet, stora hav av pölar på banan och kläderna blir alldels tunga. Dessutom är mina anklar, knän och hälar hurting so bad så jag sitter här med ispack som lite bedövning. 

Idag var jag med Sara under 6th, hon är "office worker" då. Det är någon många elever kan vara här, office workers eller "teachers aid" alltså lite som en assistent, gör ärenden m.m. Så Sara känner i princip alla vuxna lärare och alla runt skolan, och jag börjar väl ta mig in där med. Saken är att jag tycker det är så härligt, här är eleverna ofta "kompisar" med lärarna, samtidigt som de respekterar dem. Om man pratar lite vänligt med en lärare i sverige blir man kallar för fjäskare. Över huvudtaget är man mycket mera kompisar oberoende ålder här, vilket är roligt tycker jag. Så nu kommer jag väl åka hem till Sverige och prata med alla mina lärare och så kommer alla klasskompisar avsky mig, hahahah bra. I alla fall så älskar jag att hänga med runt "bakom kulisserna" här på skolan, alla vuxna är så roliga här. (kan det vara för att många elever är omogna kanske?) 
Bild från xc i höstas, saknar. Detta är då våran team t-shirt... fulaste jag sett. Vår skola är wolves, de där ögonen är ju eagle eyes!! Och texten och färgerna. Vår skolas färg är skogsgrön, inte limegrön. Men jag gillar den ändå, bara för att det är min xc tröja :) Kommentarer
Postat av: Ma

Oj, oj, stackars dig! Vet du vad det onda beror på-och är det bra att träna om du har så ont? Var rädd om dig! <3

2012-01-27 @ 13:28:22
Postat av: Karrie

Älskar hur du blandar svenska och engelska i dina inlägg!! so cute!! <3

2012-01-27 @ 16:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0