Svar till fråga

AMANDA om sjukligt:
hej på dej johanna!!
jag har också tänkt åka som utbytesstudent och undrar om du är nöjd med explorius? hur stor är stället där du bor, skolan, vädret och hur är livet i tennessee allmänt? funderar på att göra det som ett av delstatsvalen eller göra samma regionsval som du. hur är människorna där du bor?
du får jättegärna maila mig svar men om det är lättare att svara i inlägg på bloggen så håller jag utkik här!
hoppas du har det kanonbra där borta 
kramar amanda
Hej Amanda!
Vad roligt att du funderar på att åka, det är en riktigt bra experience att vara med om. Jag är nöjd med Explorius, har inget att klaga på med varken dem eller min amerikanska organisation ICES. Jag bor i en förort till Memphis (som har ca 650 000 inv) som heter Cordova, jag vet inte hur många som bor här, men det är rätt stort! Det är liksom hus överallt, så det är ingen landsbygd direkt. På sommaren har de uppåt 40°C, i oktober sjunker det mot ca 20°C. Nu under vintermånaderna är det supposed to be runt 0°C men vi har 10/17°C var och varann dag. Min skola är stor, den har 2,400 elever. Utbildingen är riktigt dålig om jag ska vara ärlig, men vi är ju inte här för att få bra utbildning! Men det är många olika kulturer blandat på skolan så man lär sig mycket om kulturkrockar m.m. istället. De flesta människorna härikring är trevliga och sociala, men det är vilken amerikan som helst jämfört med svenskar! :) Jag önskade för regionen souteast vilket innehöll Virginia, Maryland, Delaware, Nort Carolina, South Carolina, Georgia & Florida. Men jag hamnade i Tennessee, som ligger precis innanför dem. Tennessse är en väldigt varierad stat, och kan nog vara väldigt olika beroende på var man hammnar. Men overall rekommenderar jag starkt en sydstat! :) 
Feel free att ställa mera frågor! Förresten är det jätteuppskattat när alla ni kommenterar, jobba mera kommentarer! Det motiverar mig att fortsätta skriva. 
Kram!


Kommentarer
Postat av: Ma

Kul att ni vann matchen! Och att du gillar att kolla matcher på tv.I sommar kanske du sitter framför fotbolls-EM? :) Hoppas du mår bättre!! Kram

2012-01-11 @ 19:36:30
Postat av: Un-country

Jävla dig som får värsta kommentaren och grejer... JK, ily! <3

2012-01-13 @ 00:34:56
Postat av: J

pia lugna dig med JK!!! det är låter jättedrygt att säga det och inte alls coolt!! (love u)

2012-01-13 @ 05:08:11
URL: http://usajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0