Celebrity Day!

Idag var det Celebrity Day! Jag var Taylor Swift (hahahha) så trallade glatt runt i cowgirl boots, klänning och lockigt hår! Stötte på b.la Kesha, Justin Beiber, Selena Gomez, Demi Levato och Lady Gaga. Dock var många lame och klädde upp sig snygg och ba "jag är mig själv" jag är like lol du är ingen kändis. Korridorerna var iallafall gladare idag när de är fyllda av färger än när det bara är beige, vitt och svart av dresscoden. Vi tog även foton för DECA club till yearbooken. Practice gick bra, vi körde 2 by 1 miles och jag & julia höll täten. Följde med Lisa & Elise till deras girl scout meeting där de gör ett projekt om Sverige!! Så idag målade vi dalahästar. Earl har sågat ut 12 stycken dalahästar som sedan de sprayat röda och så idag fick alla tjejer samt jag måla varsin. Riktigt kul! Efteråt åkte jag, Lisa & Elise till Huey´s som är en lokal restaurang här med hamburgare m.m. och det var jättegott. Åt även fried pickles som är alla älskar här! och vet ni vad, det är faktiskt rätt gott. (ja, friterad saltgurka) 
Imorgon är det spirit day sen track practice och sen ska jag till Solveig i Arkansas och bo där över helgen så kika in imorgon så ska jag förska hinna uppdatera men annars skriver jag på söndag igen!
Selena Gomez (Julia), Taylor Swift (jag) och Prakruthi
Världens underbaraste och mest awkward pose av mig som Taylor Swift och Kendal som Justin Beiber.

Kommentarer
Postat av: Ma

Vilka stjärnor! Berätta om DECA club, vad är det? kram

2012-01-20 @ 09:52:07
Postat av: Karrie

Hahaa, undra om detta skulle funka i g-sätra..? :O

2012-01-20 @ 19:53:02
Postat av: AMANDA

hej! kan inte du berätta lite om din organisation? är du nöjd? några för eller nackdelar?:) hur stort ställe bor du på? vet du om man kan "önska" eller något liknande, om man vill komma till något lite större ställe?

kramar och tack för en superfin blogg verkligen :)ps. skulle du kanske kunna maila mig svar också om du har tid så att säga? :)

2012-01-21 @ 16:06:20
URL: http://aboutamanda.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0