So violent!!

Igår fick jag "dresscode violation" i skolan!! hahaha. En tjej som är en "good student" i min u.s. history klass hade på sig sin long sleeve homecoming shirt förra fredagen, vilket är som en lång ärmad t-shirt, alltså inte provocerande på något vis. På baksidan står det cordova wolfpack och en bild. Så jag frågade henne om vi kunde ha på oss dem och hon sa att vi kunde på fredagar, Så igår var det fredag så jag tar glatt på mig min långärmade tröja och går till skolan, som varje dag står rektorerna där och tittar på allas kläder, jag går glatt och pratar med Kelsey när jag hör "MA'AM!" och ena rektorn pekar på mig att jag ska gå och ställa mig i kön. Så därfår jag stå tillsammans med ca. 15 andra som har "brytit dresscoden". Den där rektorn står där och hånskrattar och ba "this is my favorite part of the day, I love it, I love it, I LOVE IT!" (asså wtf?) lycklig av att fånga in studenter.. bra liv. Så vi får följa med till the attendence office och få en lapp att jag till läraren, men det är ändå en "excused tardy" vilket menas att det är "giltig försening" sååååå, det enda som hände var att jag missade 15 min lektion. That served purpose lix. Vad om vi skulle fokusera på utbildning istället för irrelevanta saker som dresscode? När jag kommer ut med min note på väg till min klass står de andra administratörerna där och jag ba "haha jag fick dresscode" och dom ba "hahahah, that's perfect, full american experience!" och dom trodde också att vi kunde ha homecoming shirts på oss så det var ju lite oklart.
Så här ser tröjan ut (baksidan) och det är en Large, för självklart var S & M slutsålda.


På kvällen mötte jag upp Julia, Julie & Trey och vi gick och såg "The vow". Den var väl bra men inte lika bra som the notebook och dear john, men söt var den väl. Dock blev jag över exalterad när först de spelar "Get myself togheter med ROBYN!!!" och sen LYKKE LI!!!! WWhoohooo svenskkkk stolthet!!! Därefter gick vi till IHOP och jag åt cinn-a-stick pannkakorna som är lovley.

Kommentarer
Postat av: Karin

Fett skumt att ni har dresscode, om det bara blir glada när man bryter mot den :S men tröjan var cool ändå!! :D Tycker du ska ha lite cred också för att du känner igen typ var enda svensklåt som spelas i USA! <3 <3 <3

2012-02-12 @ 08:59:56
Postat av: Niklas

hahaha fan va sjukt, tjafsa du inte tillbaka om att mna fick ha den tröjan då? och vad hade den övriga 14 för kläder på sig?haha ja du har sjukt bra koll på musiken, jag har också försökt tänka på det och de liras ganska mycket avicii me typ levels å fade into darkness överallt. Sen på surfcamp lirade dom mycket Robyns version av cobrastyle.

MEN de sjukaste i musikväg var att jag hörde Familjen - Det snurrar i min skalle på RADION, Radio JJJ typ.

HELT OSANNOLIKT, den liras ju inte ens på radion i sverige, någonsin, typ.

Så drog han som va radiopratare värsta förklaringen efteråt om att de va svenska lyrics å nått såntdär, haha :)

2012-02-12 @ 12:04:15
Postat av: Johanna

hahaha nej jag kände inte att det var läge att tjafsa emot direkt. De övriga hade inte heller grova fel, bara saker som ingen krage eller tjocktröjor med stora hollister tryck.hahahha jag vet, jagälskarmusik. men det blir lite så, så fort jag ser något svenskt blir jag jätteglad och jätteexcited. OOMMGG dööör lite, vad glad jag blir. familjen lix. har inte hört svenskgjord musik på radion än här, bara i affärer och reklamer m.m.

2012-02-12 @ 18:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0