The Smoky Mountains!

I torsdags hade jag en bra kort skoldag! Avklarade några prov, pratade med kompisarna och blev utcheckad vid lunch. Det var 80°F ute vilket är ca. 26°C, helt ofattbart i Februari men så skönt! Åt Taco Bell (mitt favorit fastfood place) till lunch och därefter packade vi alla in oss i bilen för att ta oss 7h nordöst i Tennessee. Tennesse är en riktigt stor stat har jag insett! Men bilresan var inte alls så hemsk som jag befarat! Jag har iochförsig alltid tyckt om att åka bil, jag finner det rätt avslappnande. Väl framme i bergen checkade vi in på hotellet och åt middag på Outback. Nästa dag var det lite ljusare ute så man kunde se hur det såg ut! Det var jättevacket, dock synd att det inte var någon snö. Fjällen gör sig lixom bäst i antingen snö eller grönska. Jag insåg att jag har saknar fjällen dock. Vi åt amerikansk frukostbuffé jättegott och sedan vid 1.30 hade Elise sitt gymnastics meet. Hon gjorde jättebra ifrån sig! De tävlar individuellt i beam, bars, floor and vault, så lite annorlunda från truppgymnastik. 

Hotellet vi bodde på var en "waterpark", så vi gick till the indoor waterpark på kvällen. Vilket var som ett äventyrsbad!! Haha, men det var riktigt roligt. Väldigt mycket små barn dock. Men det fanns en helt galen vatten rutschbana som var som en riktig bergochdalbana med stup och snurr och allt och det var roligt!! Spenderade sedan en låååång stund i bubbelpoolen utomhus, tittade på stjärnorna och såg ett stjärnfall and made a wish. Damp ned i sängen och sov länge länge. Idag tog vi bilen hem igen och jag tittade på Forrest Gump. Har sett den förut men det var roligt att se den nu igen med amerikanska ögon! T.ex. när han blir footballs spelare så spelar han för University of Alabama som är det laget vi håller på!! Coolt. Förstår även mer småsaker efter att ha läst U.S. History i skolan (kul att den kunskapen kom till användning). Konstigt hur man kan se samma film och märka nya saker varje gång. 

Tog NOLL bilder denna helg, JAG MÅSTE SKÄRPA MIG, den enda bilden jag tog var en grattis på födelsedagen önskning till bästa Mamma hemma i Sverige. Så jag tillägnar detta inlägg till dig mamma och lägger upp bilden igen! GRATTIS hoppas att dagen var bra även om den var lite annorlunda! 


Kommentarer
Postat av: Ma

tack igen bästa dotter:-) vilken fin hyllning! Jag hade en jattebra, annorlunda fodelsedag. Kul att du far se lite olika delar av Sydstaterna, även om det mest är genom bilfönstret. Ska ju vara vackert!

2012-02-26 @ 09:15:49
Postat av: johanna

Vad bra, men det verkar som att du måste lära dig att hantera åäö skrivbordet på din tablet lite bättre!! hahaha kram

2012-02-26 @ 17:42:15
Postat av: Clas

Hej J ! Det är bra att du åkt dit till hemliga Tennessee som berättar så ynka litet om sig själv för den övriga världen. Nu får vi åtminstone veta basics om vad man sysslar med såsom skola ,fastfood, sport , musik, plagg (bomullsklänningar och stuff), utflykter i geografin etc. Prima. Trevliga foton. Min önskelista: en bild på ett fatyg på Mississippi, ryms du med på bilden går det bra. Ingen brådska. Hej så länge, hälsningar Clas.

2012-02-27 @ 17:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0