Super Bowl!

Igår kväll var alltså famous super bowl! Det är finalen i professionel amerikansk fotball (NFL). En av de största händelserna på året här i USA och alla har super bowl parties med kompisar, snacks, wings och beer. Vi vart hemma hos Terrence & Keleka där även Kelekas systrar med familjer var med. Dock var det inte bästa året att vara med om Superbowl för matchen var inte jättespännande och inga riktigt intressanta lag heller. Halvtids showen var Madonna och visst ska hon ha cred för hur fräsh hon är som 53 åring, men hon behöver nog acceptera att hennes bästa dagar är förbi. Dansa runt som cheerleader tillsammans med lmfao och andra 20 åringar blir mest pinsamt, känns bara som en uppenbar ålderskris... man ska sluta när man är på topp har jag hört. Låter bra.
Lika viktigt som matchen är reklam filmerna emellan. Företag betalar biljoner dollar för att få ha en film, mest är det bil och öl reklamer. Så höjdpunkten på min kväll var när budlight har en reklam i en av de första pauserna och i bakgrunden spelas Levels med Avicii!! Inget gör mig så glad som den låten och det är så galet coolt att SVENSKA DJ AVICII har en låt i en superbowl reklam. Det är första gången jag hört den här i USA, ens sådan musik. Åh vad stolt jag blir över kära sverige. H&M hade även en reklam, med david beckham!! Rätt ballt det med, fast de är ju redan rätt stora här. Har iallafall upplevt Super Bowl här i USA nu vilket känns bra, fast Collage fotboll är tusen gånger bättre!
HÄR ÄR BUDLIGHT REKLAMEN!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bykh7HiS-38

Kommentarer
Postat av: Niklas

Måste lägga kommentaren fast den är lite sen, SÅ TUNGA COWBOYBOOTS du har skaffat! För de är väl dom du har i inlägget "sunny life"? :)

2012-02-07 @ 08:06:16
Postat av: Johanna

hohoh, TAAACK! jappp de är så snygga. Ska lägga upp en bättre bild så fort jag tar en, hade helt glömt bort det!

2012-02-09 @ 02:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0