isisisis

Jag har fått ordentliga problem med mina knän, pga många olika saker. har kämpat mig igenom mycket men nu klarar jag inte av att pusha mig längre och faller bakom i takten när vi springer, det kan bli riktig skada om jag forsätter så igår pratade jag med min coach och bad om en veckas break. Så nu har jag en veckas ledighet då jag ska vila samt försöka träna upp knäna med crosstraining och annat. Frustrerande att kroppen inte fungerar, men rätt skönt med lite ledighet.

Igår följde Julia med hem hit efter träningen, sen vid sju åkte vi till skolan för att se skolmusikalen! De gjorde Chicago och det var riktigt bra! Den var väldigt lik filmen, de hade tagit med nästan alla nummer och det var extremt vältränat. De som sjöng var verkligen BRA, dansarna var duktiga och replikerna satt perfekt. Det enda var väl att den vär väldigt lång.. Men jag minns bara musikalen vi gjorde i 9an som var jätterolig men något mer organizerad! Bra jobbat att de kunde få ihop denna så snyggt. Gick iallafall med Julia och så satt vi Diamond, Rachel & hennes pojkvän samt Courntney och även Kendal och hennes två kompisar. Så det var kuliruli

Så såg jag även att mitt självporträtt satt på väggen i foajérn... inte beredd!! I helgen har Elise ett gymnastics meet i Mississippi så vi stannar där lördag & söndag.

Kommentarer
Postat av: Ma

Bra att du vilar knäna! Ha det bra i Missisippi:)

2012-02-03 @ 23:55:52
Postat av: Klara

Klok du är som vilar! Hoppas det bara blir bättre och inte sämre! Hejar på dig! Puss

2012-02-04 @ 11:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0