OLE MISS

Igår möttes vi alla upp vid skolan klockan 07.30 som en vanlig morgon, men istället för att gå in i skolan så packade vi ca 45 ungdomar in oss i två skolbussar. MIN FÖRSTA TUR PÅ EN GUL SKOLBUS!!!!! Var precis som i alla filmer. 90° spikraka säten, dålig AC och en dörr. Men rätt ballt. Och alla dog lite när jag sa att det var min första gång på en skolbuss, som att vi skulle dem i sverige med lix. Bussresan var iallafall rolig, vi var alla riktigt taggade. Satt brevid Julia och peppade musik, att jag börjat "gilla" drake och annan rap är rätt illa. Men kan inte hjälpa det då det är det enda som hörs i skolan!


Det är ca 2 timmar till Oxford, Mississippi. Vi var på ett college som heter Ole Miss, som är fint, stort och känt. Campuset var jättefint, och så häftigt hur alla college har sin egen footballs arena, egen track, egna baseballs field, egen track m.m. pågående i oändlighet.
Väl framme där köpte vi Subway som tog en evighet!! Vanligtvis är de ju supersnabba, men det tog seriöst 45 min för oss att få våra mackor. Sedan satte vi upp vårt lilla tält på läktaren och kollade på alla events som började. Jag raceade inte, en stor del av vårt lag fick inte springa i detta meet, vilket var tråkigt. Skälet är att de kunde bara placera 2 personer i varje event, vilket gör att när de är 3 event att välja på för alla oss långdistans löpare blir det lite tajt. Så vi satt mest på läktaren i gassande sol och hejade på de som sprang, det var kul ett tag men sen blev det rätt långtråkigt då vi var där från 11 am till 8 pm!! och det var så VARMT att man smäller av. 
Bussresan hem var fylld av drama. Det börjas med att de vuxna säger att vi ska ha en tjej buss och en kill buss, antagligen för att det var mörkt ute. Så alla tjejer packar in sig i en buss, långdistans där bak och alla sprinters där framme. och de är LOUD, visst var vi högljudda med men de är mycket värre. Men sedan åker vi iväg och alla av oss där bak sitter och halvsolver/lyssnar på musik. Så en timme in i resan bryter en fight ut, bussen stannar mitt på sidan av motorvägen och lamporna i bussen tänds. En tjej samt killcoachen får bryta upp två tjejer och de skriker som tusan. Och alla vi där bak känner bara "What the heeeck??". Så onödiigt. Men det slutar inte där, vi ger oss av och när vi kommer fram till skolan och stiger av bussen står ena tjejens mamma där och börjar skälla ut coacherna. För då har ena tjejen ca 17 år hört av sig till sin mamma och berättat att någon försökre hoppa på henne så. Så mamman står där och skäller ut coacherna och ba "You are the adults. You should call me and tell me that MY baby is being hit!". Alltså seriöst? Tjejen är fan 17 år, hon ska kunna ta hand om sånt här själv. Det finns väl ingen nöd att ringa lilla mammsen när det är ett bråk på bussen, ingen blev ju skadad liksom. Jag blir så trött på hur föräldrarna måste ha så himla mycket kontroll här. Det är därför alla barn är så omogna, de får ju ingen chans att växa upp. 
Så kom hem runt 22.30 och dök ner i sängen för jag var så trött och sov minst 10 timmar i ett sträck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0