applying for visa? yes.

Var på amerikanska ambassaden idag!!!!! Fick först vänta en timme utanför. Sen 40 minuter där inne. Det var inte så farligt som jag trodde, fastän jag var jättejättenervös. Fick göra fingerprints och lämna papper, så nu är jag redo för att åkaaaaaaaa. (behöver bara placering först.....)

Så rätt.


Lite bakgrund sisådär

Jag funderade länge på om jag ville åka till USA. Jag har alltid vetat att det går, men först i åttan och nian började jag fundera pårikitgt. Höstterminen i 1:an bestod mest av en tanke: USA. Ville jag åka? Skulle jag klara det? Var det värt det? Jag läste forum, bloggar, organisationerns hemsidor och allt annat som fanns. När jag inte visste vad jag skulle göra längre anmälde jag mig till en intervju hos Explorius, och trots en hemsk intervjun blev jag antagen! Jag blev glad, och det tog jag som ett tecken på att jag ville åka. JA-rutan kryssades i och plötsligt var hela karusellen igång. Anmälningshandlingar, sprutor, träffar osv (det tar aldrig slut). Forfarande funderar jag på alla frågor jag hade förut, men man får aldrig veta om man aldrig prövar! Saker blir vad man gör dem till.

Börjar med en liten presentation

Hej! Jag heter Johanna, är 16 år och bor i Stockholm. Mitt liv består mest av träning, skola, fina vänner och massor av musik. Men det hör egentligen inte hit eftersom för denna blogg har en helt annan poäng, som antagligen är ganska uppenbar (med tanke på bloggnamnet). I slutet av sommaren lämnar jag Sverige och allt annat jag någonsin känt till för att flyga till USA och bo där ett år i en värdfamilj, gå High School, träffa nya människor, växa som person och så mycket mer. Denna blogg är mest till för att jag ska kunna skriva av mig om allt som händer, men även ett sätt för alla mina nära att veta var jag har för mig.
Pusspuss/ Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0